Acasă » Horoscop » HOROSCOP 27 SEPTEMBRIE Gemenii au noroc la bani!

HOROSCOP 27 SEPTEMBRIE Gemenii au noroc la bani!

De: Cancan 27/09/2016 | 00:00
HOROSCOP 27 SEPTEMBRIE Gemenii au noroc la bani!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Următoarea perioadă se arată foarte agitată la locul de muncă – multe lucruri de rezolvat, multă tensiune şi multe termene limită. Este important să îţi menţii în frâu temperamentul vulcanic şi să îţi canalizezi toată energia către lucrurile importante. Totodată, este indicat să faci totul cu seriozitate, maturitate, să respecţi paşii necesari fără a te grăbi şi să duci la bun sfârşit toate responsabilităţile pe care ţi le-ai asumat. Ceea ce întreprinzi acum conduce către rezultate pe termen lung.

Taur – Este posibil ca în următoarea perioadă să ai parte de multe călătorii departe de locul natal care să îţi îmbogăţească sufletul şi care să îţi schimbe credinţele. Fii deschis şi lasă-te purtat de drum. Cariera este în ascensiune, iar tu te poţi bucura de o mai mare apreciere, de recompense şi de o mai mare viziblitate! Este momentul să ieşi în lumina reflectoarelor cu încredere şi să străluceşti.

Gemeni – Tranzitul planetei Marte prin casa banilor, a împrumuturilor, a investiţiilor şi a câştigurilor financiare îţi scoate în evidenţă unele oportunităţi de a face un salt înainte pe calea dorinţelor personale. Fii gata să rişti sau să acţionezi la momentul potrivit. Totodată, canalizează-te pe profunzime, valoare, esenţă şi nu pe lucrurile care sunt efemere şi aduc fericire numai pe moment.

Rac – Compania unui prieten drag te ajută să te descarci la nivel emoţional de unele sentimente negative ce te copleşeau. Dă frâu liber vorbelor şi nu te sfii să vorbeşti despre ceea ce te apasă! În planul familiei, este un moment favorabil în care să luaţi unele decizii împreună sau în care să faceţi schimbări benefice tuturor! Focusează-te pe esenţa lucrurilor, nu pe aparenţă sau pe ambalaj!

Leu – Luna tranzitează astăzi semnul tău zodiacal, aspect care te predispune la stări emoţionale intense, la melancolie sau la dorinţa de a fi aproape de cei pe care ii iubeşti! Nu neglija latura sentimentală şi nu reprima ceea ce simţi, vulnerabilitatea îţi va fi înţeleasă şi chiar apreciată! Legătura cu partenerul de viaţă poate trece printr-o schimbare favorabilă care să vă schimbe perspectiva din care vă priviţi şi vă acceptaţi unul pe celălalt!

Fecioară – Astăzi nu ai foarte multă răbdare cu cei din jur, nu îţi doreşti să socializezi şi nici să fii în centrul atenţiei. Este indicat să aloci mai mult timp pentru tine şi pentru stările tale interioare pentru a te detaşa de planul cotidian şi pentru a te relaxa mai mult! Cei care ţin la tine te înţeleg şi îţi sprijină deciziile, aşa că fă ceea ce te ajută să te simţi bine şi implică-te în activităţile care avantajează propria persoană!

Balanţă – Eşti în vervă mare şi îţi doreşti să socializezi cât mai mult, să te implici în diferite activităţi şi să fii înconjurat de cât mai multe persoane! Este o perioadă benefică în care ai putea lega prietenii noi, în care ai putea cunoaşte oameni de bună calitate şi în care ai putea beneficia de atenţia celor din jur! Pune-te pe primul loc, nu face compromisuri şi îndeplineşte-ţi plăcerile care te fac fericit!

Scorpion – Planul carierei este avantajat astăzi, aşa că nu scăpa din vedere şansele ce te vor pune în evidenţă. Ceea ce ai realizat poate fi recunoscut mai repede de cei cu care lucrezi, iar experienţa ta îşi spune cuvântul. Totuşi, unele oportunităţi pot trece repede pe lângă tine dacă nu le sesizezi la timp, ca atare fii pregătit pentru a reacţiona repede sau chiar pentru a risca. In domeniul sentimentelor, acum este un moment bun în care să ai cuceriri personale sau în care să iei o decizie importantă.

Săgetător – O prietenie frumoasă este pe cale să înceapă alături de persoana cea mai potrivită pentru tine. Totodată, dacă relaţia dintre tine şi un prieten vechi suferă nemulţumiri, probleme nerezolvate sau nu vă mai înţelegeţi, acum este momentul în care să luaţi o decizie importantă – ori vă spuneţi la revedere ori înfruntaţi divergenţele şi înnodaţi relaţia şi mai tare! Persoana iubită este pe cale să îţi facă o surpriză frumoasă sau un cadou!

Capricorn – Începând de astăzi, Marte, planeta energiei, a acţiunilor concrete şi a răfuielilor directe, îţi tranzitează semnul zodiacal. Este bine să profiţi de acest aspect făcând mult sport, rezolvând problemele cu care te confrunţi mult mai repede şi mai radical sau implicându-te în activităţi cât mai variate. În acelaşi timp, fii prevăzător la disputele cu acele persoane cu care nu te înţelegi, în această perioadă putând fi mult mai virulente şi mai agresive. Menţine-ţi în frâu pornirile impulsive.

Vărsător – Este indicat ca în următoarea perioada să te gândeşti mult mai serios la viaţa ta şi la drumul pe care îţi doreşti să mergi. Ai putea face schimbări majore şi ai putea să îţi dai seama de ceea ce este important pentru tine. Fii atent la trăirile interioare şi ia-le în seamă. Dacă eşti într-o relaţie importantă pentru tine, ia în considerare şi acţiunile, sentimentele şi părerile persoanei iubite.

Peşti – Marte, planeta acţiunii, activează în următoarea perioadă domeniul prietenilor, al socializării şi al întâlnirilor cu ocazia a numeroase evenimente. Este momentul să ai parte de multă distracţie, de conversaţii interesante şi de activităţi cât mai diverse. În domeniul carierei, este momentul în care contează echipa de oameni cu care lucrezi. Este important să ai alături de tine persoane de încredere cu care să fii pe aceeaşi lungime de undă.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Regula care NU îți dă voie să circuli cu mașina. E OBLIGATORIU conform Codului Rutier din România
Regula care NU îți dă voie să circuli cu mașina. E OBLIGATORIU conform Codului Rutier...
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Lege pentru românii care au casă la curte. Este INTERZIS pentru toți proprietarii
Lege pentru românii care au casă la curte. Este INTERZIS pentru toți proprietarii
Schimbări pe piața imobiliară. Investițiile, reglementate printr-o lege nouă
Schimbări pe piața imobiliară. Investițiile, reglementate printr-o lege nouă
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru Sarah
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru...
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...