Acasă » Horoscop » HOROSCOP 4 NOIEMBRIE. Peştii au parte de o ieşire în natură!

HOROSCOP 4 NOIEMBRIE. Peştii au parte de o ieşire în natură!

De: Cancan 04/11/2016 | 01:24
HOROSCOP 4 NOIEMBRIE. Peştii au parte de o ieşire în natură!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Nu căuta astăzi propria valoare prin intermediul altora sau a relaţiei în care eşti implicat deoarece poţi ajunge la împlinire numai prin tine însuţi. Este indicat să acţionezi după normele despre care ştii că îţi fac bine, acestea te vor ajuta să îţi dezvolţi un simţ corect al propriei aprecieri. Procedând astfel, cei din jur te vor sprijini atât la nivel afectiv cât şi financiar!

Taur – Nu reacţiona excesiv în faţa situaţiilor de viaţă pe care le întâmpini astăzi deoarece este posibil să generezi o criză acolo unde nu este cazul. Alege calmul, iar totul va evolua spre cel mai înalt bine, atât al tău cât şi al tuturor celor implicaţi. Totodată, nu te subestima, ai încredere în tine şi nu îţi pune singur obstacole pentru că vei ajunge doar să baţi la uşi definitiv închise!

Gemeni – Dacă emiţi judecăţi aspre poţi produce răni adânci celor din jurul tău, iar fără a ţine cont de sentimentele lor, te vei îndepărta de aceia care vor să se apropie de tine cât mai mult! Ca atare, rămâi neutru şi nu te amesteca în treburile altora decât cu bunătate, duioşie şi iubire! În schimb, concentrează-te asupra propriilor probleme şi focusează-te asupra a ceea ce este mai important pentru tine!

Rac – O soluţie bună pentru problemele cu care te confrunţi este aceea de a-ţi comuta atenţia de la ceea ce nu ai la ceea ce ai primt deja, apreciind şi fiind recunoscător. De cele mai multe ori nemulţumitului i se ia darul aşa că începe a te bucura de tot ceea ce te înconjoară şi nu te mai uita în curtea vecinului deoarece împăcarea cu sinele este calea spre starea de bine pe care o cauţi de atâta vreme.

Leu – A construi o relaţie, o afacere, un vis sau un ideal înseamnă timp îndelungat, dar şi multă răbdare intrucât nicio etapă nu poate fi omisă sau grabită, căci altfel întreaga structură s-ar prăbuşi. Lasă fiecare etapă să-şi urmeze cursul, fie că este vorba de cariera sau de o relaţie de iubire, toate vor veni la timpul potrivit. Încearcă să înveţi din orice ţi se întâmplă şi fii sigur că ceea ce construieşti va fi de durată.

Fecioară – Astăzi este un moment bun pentru câştigurile financiare sau pentru discuţiile referitoare la proiecte ce îţi vor aduce venituri suplimentare! Nu ezita să vii cu idei constructive sau să dai ascultare celor care îţi propun diferite acţiuni ce îţi pot îmbunătăţi situaţia financiară. Nu ştii niciodată de unde sare iepurele, aşa că un pic de curaj sau tupeu nu strică, ba chiar s-ar putea să-ţi facă foarte bine.

Balanţă –  Dacă legătura cu un prieten nu funcţionează aşa cum îţi doreşti poate ar fi momentul să îţi revizuieşti relaţiile pe care le-ai creat în trecut şi să fii mai atent la oamenii pe care îi alegi să îţi fie alături în viaţă. Nu pune la suflet tot ceea ce se întâmplă şi nu te învinovăţi, însă încearcă să vezi şi partea ta de vină. Un prieten adevărat nu îţi va arunca niciodată cuvinte care să te rănească indiferent de ceea ce se întâmplă.

Scorpion – O uşoară senzaţie de oboseală te poate învălui, ceea ce te va dezarma uşor la începutul acestui weekend. Poate pregătirile pentru o petrecere sau gândul că se apropie sărbătorile îţi pot crea o uşoară stare de agitaţie, poate te refaci după un eveniment important din viaţa ta, important este să ştii că toate sunt trecătoare. Caută să vezi partea plină a paharului şi să înţelegi că un somn bun te va pune pe picioare imediat.

Săgetător – Chiar dacă ţi se pare că toate oalele se sparg în capul tău, că toate corăbiile ţi s-au înecat, să ştii că te înşeli. Planetele îţi testează rezistenţa şi îţi dau o mică lecţie de viaţă. Prin comparaţie, te face să vezi cu alţi ochi acele zile în care toate merg ca pe roate şi să te bucuri din plin de ele. Nu face o tragedie din ceea ce ţi se întâmplă, problemele sunt atât de mari pe cât le faci tu să fie.

Capricorn – Linişte! Va fi o zi care te va uimi prin pacea care te va înconjura. O zi în care vei avea posibilitatea să te bucuri de o stare de bine, de linişte, iar dacă vei avea de confruntat situaţii tensionate la muncă sau în mijlocul căminului, ar fi bine să nu le dai importanţă, să le consideri trecătoare şi să fii mesagerul binelui în mediul în care te afli. Energiile negative există, le vei simţi, însă tu poţi fi mai puternic şi să le ignori.

Vărsător –  Pune pe primul loc acele chestii care contează cu adevărat în viaţă şi nu te poticni de micile probleme inerente fiecărei zi în parte. Fă din fiecare moment un prilej de bucurie, exersând optimismul şi încrederea în propriile forţe. Lasă grijile deoparte, tensiunea nu va face decât să agraveze şi mai mult situaţia pe care tu singur ai creat-o în interiorul tău. Fiecare zi în parte vine cu noi provocări de la care ai ceva de învătat, deci tratează-le constructiv!

Peşti – O ocazie demult aşteptată de a ieşi la o gură de aer proaspăt – poate o plimbare de weekend la munte sau câteva ore prin parc alături de cei dragi îţi va readuce zâmbetul pe buze. Dacă nu ai nimic în plan de a face în weekendul care urmează, poate ar fi cazul să spargi rutina şi să faci ceva ce nu ai mai făcut niciodată sau de multă vreme. Vei fi surprins cum se vor aşeza toate şi ziua de azi va fi începutul unui sfârşit de săptămână mult dorit.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din pat”. Cum l-a afectat pe artist procedura secretă și când a avut loc, de fapt, separarea celor doi
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a spus adevărul despre manelist: „Stau cu el pentru confortul financiar”. Ce părere are despre presupusa amantă a artistului
Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a spus adevărul despre manelist: „Stau cu el pentru...
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un duhovnic care “deschide cartea”
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un...