HOROSCOP 5 OCTOMBRIE. Fecioarele au ghinion în plan financiar

Publicat: 04/10/2016 | 21:35
HOROSCOP 5 OCTOMBRIE. Fecioarele au ghinion în plan financiar

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Beneficiezi de foarte multă energie, dar fii cu băgare de seamă să o canalizezi spre lucruri care îţi pot aduce un beneficiu. La locul de muncă poţi excela deoarece eşti pe fază, te implici, reuşeşti să duci la bun sfârşit ceea ce îţi propui şi îţi vin idei noi, bazate pe creativitate. Nu da cu piciorul unei întâlniri cu o persoană ce te atrage, ai putea petrece o seară minunată în doi!

Taur – Lasă gândurile negative să treacă pe lângă tine şi proiectează în faţa ta viitorul pe care ţi-l doreşti. Chiar dacă simţi că nu ai stabilitate într-o anumită situaţie, cineva apropiat va fi acolo pentru a te sprijini! Încrede-te că ceea ce trebuie să se întâmple pentru a te propulsa în faţă se va întâmpla cât de curând. Abordează totul cu optimism şi vezi partea plină a paharului!

Gemeni – Este o zi agitată în care, pentru a rezolva diferite treburi, mai mult stai pe drumuri. Este bine să nu te suprasoliciţi sau să nu te enervezi, ci să abordezi totul cu calm şi răbdare. Este posibil ca orarul pe care ţi l-ai făcut să se dea peste cap de câteva ori, ca atare ia în calcul şi situaţiile imprevizibile. În relaţia de cuplu, partenerul este acolo pentru a te ajuta sau pentru a te susţine emoţional!

Rac – Nu te lansa astăzi în discuţii contradictorii, nici acasă, nici la locul de muncă, deoarece este posibil să experimentezi o situaţie foarte neplăcută. Fii cu băgare de seamă şi la starea de sănătate, la căzături, loviri sau accidentări şi nu risca inutil. Este indicat să fii mai rezervat, să păstrezi tăcerea dacă nu ai nimic frumos de spus şi îţi conservi energia pentru activităţile care te împlinesc!

Leu – Este posibil ca astăzi să fii pus în faţa unei alegeri – pe de-o parte familia are nevoie de tine, pe de alta partenerul de viaţă îşi doreşte să petreceţi mai mult timp împreună. Încearcă să balansezi ambele situaţii şi să nu provoci tensiune între părţi. O provocare vine din partea unei persoane foarte tinere, care te va ajuta să vezi viaţa dintr-o altă perspectivă.

Fecioară – Astăzi poate fi o zi cu ghinion în planul finaciar, aşa că nu te grăbi să cheltuieşti fără să ai certitudinea calităţii sau fără să analizezi bine înainte ceea ce vrei să obţii. Concentrează-te mai mult pe tine şi pe acumularea de cunoaştere, deoarece este o perioadă propice în care să asimilezi foarte multe lucruri utile pentru dezvoltarea ta. Totodată, fii cu băgare de seamă la semnele ce ţi se arată acum pentru că vor reuşi să te conducă pe calea cea mai favorabilă ţie!

Balanţă – Comunicarea cu partenerul de viaţă poate fi ingreunată astăzi, aşa că nu te lansa în mărturisiri sau conversaţii ce vă privesc viaţa personală. Este posibil ca percepţia unuia dintre voi să surprindă în mod eronat ceea ce s-a intenţionat sau s-a spus şi, ca atare, să se ajungă la tensiuni şi blocaje. În acelaşi timp, nu exagera sau nu promite mai mult decât poţi să realizezi în prezent, cei din jur vor rămâne dezamăgiţi de rezultat.

Scorpion – Astăzi este posibil să dai o mai mare amploare situaţiilor cu care te confrunţi şi să te consumi emoţional mai mult decât ar trebui. Indicaţia este aceea de a nu te lăsa pradă trăirilor de moment şi nici de a lua totul la modul personal. Totodată, încearcă să menţii un ton calm şi echilibrat chiar dacă te intersectezi în activităţile tale cu persoane recalcitrante sau impulsive!

Săgetător – Vechi amintiri din trecut iţi revin astăzi în prim plan, ca atare este posibil să fii mai nostalgic, mai emotiv sau mai sensibil. Lasă-te liber să trăieşti ceea ce simţi deoarece acum te poţi elibera de ceva negativ sau poţi avea unele revelaţii. În curând, va trebui să iei o hotărâre ce ţine de bani şi de modul în care îi cheltuieşti, aşa că fă-ţi unele socoteli şi fii cât mai chibzuit!

Capricorn – În planul serviciului, tensiunea poate ajunge la cote foarte mari astăzi. Ai grijă la raportul pe care îl ai cu cei din jur, la termenele limită ce trebuie respectate şi la vorbele pe care vi le spuneţi. Nu supraevalua o situaţie şi treci cu vederea eventualele neînţelegeri! Spre seară, relaxează-te în intimitatea casei tale alături de o companie care să îţi facă plăcere şi care să te înveselească.

Vărsător – Astăzi îţi pot fi testate cunoştinţele de către o persoană care vrea să te pună în dificultate. Este indicat să nu te lansezi în discuţii despre un domeniu pe care nu îl cunoşti, să nu te lauzi exagerând şi nici să încerci să epatezi. Spre seară, o întâlnire cu gaşca de prieteni îţi aduce motive de a te simţi bine, de a te relaxa şi de a te detaşa de situaţiile zilei în curs, ceea ce va echilibra balanţa.

Peşti – Astăzi eşti mai nervos ca de obicei şi nimic din ceea ce se întâmplă la locul de muncă nu te satisface cu adevărat. Este indicat să îţi duci la bun sfârşit sarcinile ce îţi revin şi să abordezi cu tact nemulţumirile ce survin. O altă provocare vine din partea unui prieten, care are o propunere interesantă pentru tine. Refuză politicos dacă nu te simţi confortabil sau dacă nu eşti pregătit!


 

Citește și...