Acasă » Horoscop » HOROSCOP 7 OCTOMBRIE: Balanţele au mari şanse să cunoască pe cineva

HOROSCOP 7 OCTOMBRIE: Balanţele au mari şanse să cunoască pe cineva

De: Cancan 07/10/2016 | 00:00
HOROSCOP 7 OCTOMBRIE: Balanţele au mari şanse să cunoască pe cineva

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Încearcă să începi weekendul mai devreme şi să te alături familiei sau celor dragi. Copiii sunt o sursă de energie permanentă, iar jocul lor un balsam! Dă frâu liber visării şi lasă-te purtat de orice gând îţi apare, există mari şanse să ai o revelaţie sau ca ideile să devină realitate! Nu face excese şi îngrijeşte-te de sănătate. Nu ar strica să îţi faci abonament la o sală de gimnastică sau să te bucuri de toamnă, alergând în parc!

Taur – Tensiune, proiecte, vizite, acte şi convorbiri sunt indiciile zilei de azi. Mănâncă bine de dimineaţă, s-ar putea ca până seara să nu mai ai timp! Străduieşte-te să nu pierzi vremea şi să fii la timp cu ceea ce ţi-ai propus. Ceea ce amâni pe mai târziu, îţi va da bătăi de cap săptămâna viitoare! Ascultă-ţi intuiţia sau vocea interioară şi nu mai analiza atât de mult orice situaţie. Este necesar să te conectezi mai mult la partea emoţională!

Gemeni – Treburile făcute din suflet şi cu multă pasiune sunt cele care te vor încânta azi, aşa că dă frâu liber imaginaţiei şi hobby-urilor pe care le ai! Există mari oportunităţi de schimbare, iar tu eşti vizatul zodiacului! Profită de trenul ce te aşteaptă în gară şi desprinde-te de trecut! Încheie săptămâna de lucru cu un acord făcut împreună cu cei cu care colaborezi sau munceşti. Comunicarea şi bunăvoinţa vor suda echipa!

Rac – Exprimă-te, este o zi a iubirii şi a liniştii sufleteşti, în care tot ceea ce gândeşti sau simţi este recepţionat şi de persoana pe care o îndrăgeşti. În sfera serviciului, analizează bine situaţiile prin care treci şi informaţiile pe care le primeşti de la cei din jur, vei găsi cea mai bună soluţie până săptămâna viitoare! De când nu ai mai fost la film? Alege-ţi o companie plăcută şi relaxează-te în faţa unei poveşti ce îţi va face plăcere şi te va inspira!

Leu – Fii practic şi ajută-i pe cei ai casei la treabă. Participând împreună la diferite activităţi, vei lămuri şi nişte probleme mai delicate! Sfătuieşte-te cu prietenii sau cu grupul din care faci parte, urmează nişte proiecte în care este bine să faceţi echipă şi să vă implicaţi împreună! Totodată, ai şansa să revezi vechi colaboratori şi să te edifici cu privire la munca lor. Informaţiile observate şi primite vor fi utile în deciziile de viitor!

Fecioară – Gândeşte-te încă bine la paşii ce trebuie să-i urmezi, deciziile pe care le iei acum vor avea repercursiuni până anul viitor! Relaţia de cuplu poate fi un pic tensionată dacă nu discuţi cu partenerul de viaţă ceea ce te apasă! Nu decide nimic sub influenţa nervilor! Acolo unde se poate, implică-te în activităţile copiilor şi nu îi neglija. Prezenţa ta îi va bucura şi îi va entuziasma foarte tare!

Balanţă – O zi a pasiunii şi a emoţiilor împărtăşite, în care contează persoana iubită şi timpul petrecut împreună. Lasă-te purtat de sentimente! Dacă eşti singur, participă la un eveniment monden sau la o petrecere, sunt mari şanse să cunoşti pe cineva, care îţi va capta atenţia de la prima privire! Amână până săptămâna viitoare dacă ai de semnat sau de luat o decizie financiară în privinţa unei achiziţii sau a unei investiţii importante!

Scorpion – Tranzacţii, bancă, conturi şi bani sunt indiciile zilei de azi. Concentrează-te cu atenţie şi pe cât posibil amână contractele pe săptămâna viitoare! Totuşi, inventivitatea îţi este stimulată, iar acest lucru te ajută să găseşti soluţia ideală pentru fiecare problemă profesională care ar putea apărea. Pentru a avea succes, trebuie să îţi urmăreşti constant proiectele. Dinamismul şi originalitatea ideilor te vor ajuta să controlezi situaţia.

Săgetător – Fidelitatea nu te caracterizează în această perioadă şi îţi cam face plăcere să flirtezi. Ai grijă cu sentimentele cu care te joci şi fii sincer! Dacă ai avut parte de întârzieri şi inconveniente, acum vei putea recupera timpul pierdut şi vei duce cele mai îndrăgite proiecte la bun sfârşit. Atenţie, este posibil să rătăceşti documente sau corespondenţă ori aparatura de birou să sufere defecţiuni. Nu te stresa şi ia toate lucrurile cu calm!

Capricorn – Din cauza nervozităţii, fii atent la mişcările neîndemânatice, mai ales acasă, atunci când foloseşti aparatele electrice sau uneltele ascuţite. Te afli într-o perioadă de risc, aşa că starea de sănătate trebuie ţinută sub control, afecţiuni mai vechi se pot reactiva, iar cele noi se pot croniciza. Gândeşte-te să îţi îmbunătăţeşti viaţa socială şi să scapi de rutină, aşa poţi avea o perspectivă suficient de detaşată asupra vieţii tale conjugale.

Vărsător – Nu te poţi plânge că munca de acasă este anostă ori banală, azi trebuie să inovezi, să înnoieşti, să reformezi ceva legat de locuinţa în care stai. Profită de aspecte favorabile, poţi face aproape totul în doi: legăturile sunt strânse, există înţelegere, o viziune comună şi o bună coordonare. Spre seară, lasă-te răsfăţat şi servit, mănâncă în oraş, du-te la un spa, la un masaj sau la un salon de cosmetică, meriţi să faci ceva şi pentru tine!

Peşti – Soarta te favorizează azi, dar depinde şi de tine ca favorurile să se concretizeze. Încearcă să-i ieşi în întâmpinare, nu te ascunde acasă sau la birou! Pot exista colaborări plăcute şi profitabile în planul financiar sau poţi întâlni persoane noi, alături de care să realizezi lucruri deosebite. În iubire, discuţiile, corespondenţa cu persoana dragă, drumurile şi întâlnirile cu conotaţii amoroase sunt purtătoare de o semnificaţie profundă.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la milionarul român
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu cumpere așa ceva”
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte pe măsură ce trec orele
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Pâinea cu maia, izvor de sănătate. Ce sortiment trebuie evitat
Pâinea cu maia, izvor de sănătate. Ce sortiment trebuie evitat
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după decesul acestuia: „Nu au fost doar în mintea mea”
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...