Acasă » Horoscop » HOROSCOP 8 OCTOMBRIE: Fecioarele trebuie să evite rutina

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE: Fecioarele trebuie să evite rutina

De: Cancan 08/10/2016 | 00:00
HOROSCOP 8 OCTOMBRIE: Fecioarele trebuie să evite rutina

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – O zi încordată şi tensionantă în care trebuie să faci faţă cu brio unor situaţii imprevizibile! Concentrează-te şi nu da înapoi de la nimic! Nu te lăsa intimidat de reacţia unei persoane cu care nu te prea înţelegi, ci susţine-ţi părerea şi punctul de vedere până la capăt, diplomatic! Fă pace cu o situaţie ce te frământă, detaşează-te şi las-o să se desprindă de tine.Te vei simţi eliberat şi gata să începi un nou capitol de viaţă!

Taur – Părinţii trebuie puşi pe primul loc, iar atunci când îţi cer ajutorul sau când îşi doresc să fie alături de tine, îndeplineşte-le dorinţele! Dacă vechi probleme de sănătate încă nu-ţi dau pace, indicaţia este să nu tratezi efectul, ci să te gândeşti la cauza ce-ţi provoacă acele afecţiuni! Pune ţara la cale şi organizează o întâlnire cu prietenii pe care nu i-ai mai văzut de mult. Vorbele cu care te încurajează te vor însufleţi!

Gemeni – Lasă-ţi frământările de-o parte şi rezervă-ţi o zi numai pentru tine! Dă o raită prin magazine, te vei simţi mai bine cu ceva nou pe tine! Fă-ţi curaj şi poartă o discuţie definitorie cu acea persoană cu care nu te mai înţelegi ca la început. Relaţia poate fi salvată dacă îţi arăţi interesul! Familia este pusă mereu pe primul loc, dar acum este timpul să te gândeşti şi la tine şi la ceea ce îţi doreşti tu cu adevărat! Ascultă-ţi inima!

Rac – Poţi asista la o situaţie neplăcută ce te întristează şi ce te pune pe gânduri. Încearcă să înveţi ceva din această experienţă, îţi va fi utilă în viitor! Ai grijă de sănătatea ta, respectă-te şi nu te exploata la maxim. Organismul are nevoie de odihnă, de lichide şi de mişcare în aer liber!

Dacă unele proiecte de la job au stagnat, nu dispera şi nu forţa mai tare situaţia, ci încearcă să refaci paşii parcurşi pentru a identifica eroarea!

Leu – Implică-te în activităţi de familie şi adună-i pe cei dragi în jurul tău, se anunţă o zi emoţioanantă, ce îţi umple sufletul de bucurie şi mulţumire!

Sunt mai multe lucruri de făcut în planul casei, aşa că nu mai amâna, ia-le pe rând şi organizează-te bine, cei dragi vor fi foarte mândri de tine! O fostă iubire va încerca să reînnoiască legătura cu tine, dar nu pare a fi destul de sinceră, iar problemele nu au siguranţa că pot fi rezolvate.

Fecioară – Fii pregătit să schimbi ceea ce merge aiurea în viaţa ta, să eviţi rutina şi să fii deschis, altfel nici nu vei şti de unde-ţi vine ghinionul. În domeniul sănătăţii, totul va merge bine dacă abordezi problema imediat şi cum trebuie; iar dificultăţi se pot ivi dacă o laşi să persiste. Evită să cari mai mult decât poţi duce, pentru că vei fi tentat să îţi asumi nişte riscuri inutile care îţi pot provoca pierderi mari.

Balanţă – Ziua în curs te găseşte destul de obosit, iar dacă vrei ca mintea să îţi meargă brici, nu ar fi rău să practici un sport sau să faci puţină mişcare. Gelozia poate fi cauza unei probleme ce apare în viaţa de cuplu. Ca să iasă totul bine, încearcă să te controlezi şi să-ţi păstrezi simţul umorului.

Caută să eviţi disputele şi încearcă să cauţi o soluţie comună cu un partener. Dacă reuşiţi, perspectivele unei afaceri sunt foarte bune.

Scorpion – Dacă pleci în călătorie, fii cu băgare de seamă la modul în care vorbeşti sau te porţi cu străinii. Există riscul unor neînţelegeri majore!

Îmbracă-te bine, nu face excese şi fii cu băgare de seamă la sănătate, în această perioadă eşti mai sensibil, mai vulnerabil sau mai emotiv!

Probabil că va trebui să iei şi unele decizii, iar acestea vor fi de tipul deciziilor înţelepte, de a face ceea ce trebuie, nu ceea ce ai vrea.

Săgetător – Deşi ai un fond optimist de la natură, acum s-ar putea să ai momente de descurajare. Deşi ai iniţiativa, este posibil să nu ţi se răspundă pozitiv. Ai răbdare! Vei avea mai târziu posibilitatea de a-ţi practica meseria într-o manieră mult mai interesantă şi satisfăcătoare la nivel personal.

Mai multe sentimente reprimate tind să se exteriorizeze, de aceea este posibil să te surpindă şi pe tine reacţiile pe care le ai în ultima perioadă.

Capricorn – Deciziile profesionale au motivaţii materiale, de aceea se nasc noi strategii de creştere a veniturilor, iar felul în care îţi ţii banii începe să fie mai matur. Ai grijă ce afirmi, unele lucruri se pot întoarce împotriva ta! Este indicat să îţi menţii cumpătul, să nu spui vorbe în plus şi să fii neutru!

Este multă tensiune sau energie negativă adunată în jurul tău, iar dacă nu te detaşezi sau nu o redirecţionezi, rişti să atragi conflicte … violente!

Vărsător – Nu te aventura în discuţii al căror subiect nu îl stăpâneşti, rişti să faci o mare gafă sau să asişti la o situaţie cu totul neplăcută! Preocupă-te de treburile casei fără să le mai amâni, a trecut deja ceva timp de când ar fi trebuit să le rezolvi! Asumă-ţi responsabilităţile necesare. Chiar dacă ziua nu a fost tocmai cum ai visat să fie, noaptea vine cu surprize, cu evenimente mondene sau vizite … neaşteptate!

Peşti – O discuţie cu iubitul îţi oferă noi concluzii vis a vis de relaţia în care te afli. Nu lua încă decizii, continuă să îţi analizezi sentimentele! Dacă simţi că eşti încărcat cu gânduri, dar încă foarte confuz, conferă-ţi câteva zile pentru a-ţi încărca bateriile şi pentru a medita în linişte. Din punct de vedere financiar, norocul este de partea ta. Focusează-te pe finalizarea unor proiecte!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc"
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Meteorologii Accuweather anunță temperaturi care se vor situa peste cele specifice perioadei: Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 27 aprilie 2024
Meteorologii Accuweather anunță temperaturi care se vor situa peste cele specifice perioadei: Prognoza meteo pentru...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Bat clopotele de nuntă pentru Andreea Bălan. Ce spune artista despre marele pas
Bat clopotele de nuntă pentru Andreea Bălan. Ce spune artista despre marele pas
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:...
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat vremea rea planurile peste cap
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...