Acasă » Horoscop » HOROSCOP 9 NOIEMBRIE. Peştii primesc contracte noi!

HOROSCOP 9 NOIEMBRIE. Peştii primesc contracte noi!

De: Cancan 09/11/2016 | 00:00
HOROSCOP 9 NOIEMBRIE. Peştii primesc contracte noi!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Senzualitatea şi setea de aventură îţi sunt stimulate, iar focul pasiunii se poate aprinde oricând. Jupiter din casa cuplului pune problemele în termeni mai serioşi, astfel încât relaţia poate fi confruntată cu propriile-i slăbiciuni. Dacă este solidă şi se întemeiază pe iubire, determinare şi implicare reciprocă, se va cimenta şi mai mult, daca nu, riscă să sucombe.

Taur – Ziua în curs apare cu promisiunea unei vieţi relaţionale dinamice, bogată în noutăţi şi surprize. Este timpul să încerci ceva nou, să adopţi o viziune mai proaspătă sau mai modernă în cuplu, să înveţi să respecţi independenţa celuilalt sau să lupţi pentru cota de libertate care ţi se cuvine. Apar provocări ce nu pot fi depăşite decât cu flexibilitate şi lărgime de vederi. Dacă este rigidă, îmbâcsită şi afectată de probleme vechi, relaţia se poate rupe.

Gemeni – Aspectele astrale ale zilei în curs te hiperenergizează şi te îndeamnă să-ţi depăşeşti limitele, să forţezi uşa schimbării, să-ţi asumi riscuri. Totul se petrece într-un ritm năucitor, iar hazardul îţi poate aduce realizări spectaculoase sau eşecuri răsunătoare. Casa şi familia sunt câmpul de desfăşurare a unor iniţiative sau acţiuni energice, dacă nu chiar stresante. Turbulenţele pot fi generate de investiţii, construcţii sau reparaţii, dar nu sunt excluse disensiunile familiale sau necazurile legate de părinţi.

Rac – Ziua în curs vine cu muncă multă, sarcini dificile şi relaţii de lucru mai reci. Cerinţele exigente ale aspectelor astrale îţi pun la încercare profesionalismul, disciplina şi tenacitatea. Relaţii noi şi grozav de incitante pot să apară pe nepusă masă, dar tot ce se leagă în astfel de circumstanţe are şanse mici să dureze. Dacă o iei metodic şi fără a aştepta răsplata imediată, satisfacţiile ulterioare vor fi pe măsura efortului.

Leu – Ţi se oferă astăzi ocazia de a-ţi extinde cercul de cunoştinţe, de a explora noi forme de cooperare şi acţiune colectivă, de a croi planuri îndrăzneţe alături de alţii, de a găsi adepţi şi susţinători. Financiar, sunt posibile unele surprize, constând în câştiguri sau pierderi neaşteptate. Ca atare, nu risca foarte mult şi ia-ţi toate precauţiile pentru a-ţi proteja veniturile!

Fecioară – Zona carieră/ proiecte este străbătută de un val de energie, iniţiativă, curaj şi nevoie de expansiune. Fii gata de acţiune, păstrează-ţi deschise opţiunile şi asigură-ţi variante de rezervă! Este de aşteptat ca evenimentele să te ia prin surprindere în repetate rânduri, iar planul iniţial să devină brusc inoperant. In astfel de situaţii, te va ajuta ingeniozitatea şi puterea de adaptare, dar nu te baza pe improvizaţii şi ţine la îndemână un plan B.

Balanţă – Ziua în curs se axează pe creativitate, promovare, colaborări şi relaţii sociale utile în carieră. Financiar, poţi avea beneficii importante, dar lucrurile avanseaza greu. De aceea, ţi se cere un efort suplimentar, dublat de răbdare şi seriozitate. Dorinţa de fixare, fondare, aşezare pe baze solide este mare acum şi a venit timpul să faci ceea ce te împlineşte, să te aventurezi mai sus, să purcezi la împlinirea visurilor.

Scorpion – Energia sexuală tumultoasă, emoţiile vii şi stilul competitiv te predispun către cucerire, aventură şi iubiri arzătoare… ori chiar fulgerătoare! Ai dorinţe acute, care se cer împlinite imediat, fără a ţine cont de riscuri. Aspectele astrale ale momentului te pot purta pe aripa celei mai fierbinţi pasiuni, dar te pot băga şi în mari încurcături. Ca atare, ai grijă la ceea ce îţi doreşti şi alege cu atenţie!

Săgetător – Astăzi îţi sunt stimulate iniţiativa, voinţa şi eficienţa, dar ai grijă cum îţi coordonezi acţiunile. Nu ar fi de mirare să-ţi crească interesul pentru afaceri sau finanţe, aspectele astrale te îndeamnă la investiţii, îţi aduc câştiguri neaşteptate sau te pun în legătură cu băncile, fiscul, asigurările şi alte instituţii financiare. Atenţie: pierderile bruşte nu sunt excluse!

Capricorn – Pregateste-te sufleteste deoarece viaţa relaţională devine dinamică, exuberantă şi plină de surprize. Oferta este bogată, iar receptivitatea ta sentimentală este enormă. Oricât de mare ţi-ar fi timiditatea sau reticenţa, vârtejul pasiunii te poate lua oricând pe sus, ducându-te unde n-ai sperat şi cu cine n-ai gândit. Încrede-te în destin şi intră în joc, asumându-ţi toate riscurile. Un joc palpitant, cu iz de aventură, a cărui regulă de bază este deplina libertate de acţiune.

Vărsător – Ai oportunitatea de a cunoaşte oameni deosebiţi, care îţi deschid noi perspective. Poţi intra în combinaţii neaşteptate, poţi iniţia contracte şi asocieri interesante, inedite şi promiţătoare. Şansele de izbândă sunt mari, cu condiţia să nu pierzi simţul măsurii. Finanţele evoluează sub cod portocaliu – poţi câştiga mult, dar riscurile sunt proporţionale, aşa că mergi pe strategii sigure, fără speculaţii şi experimente!

Peşti – Azi ar trebui să te aştepţi la o creştere a responsabilităţilor şi a eforturilor, la obstacole în calea realizării planurilor. Dar, dacă ştii ce vrei şi eşti tenace, aspectele astrale ale momentului te ajută să construieşti solid şi durabil. Apar colaborări şi contracte noi, iar cele perimate se rup. În dragoste, ceea ce poţi trăi sste unic: o experienţă intensă şi inedită, cu totul altfel decât ce ai trăit până acum.


 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Alte vești proaste de la meteorologi. Ploi abundente, vineri
Alte vești proaste de la meteorologi. Ploi abundente, vineri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și față de prost câteodată”
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea