Acasă » LIFE STYLE » Utile » Horoscopul lunii decembrie! Află cum vei sta cu dragostea la finalul anului!

Horoscopul lunii decembrie! Află cum vei sta cu dragostea la finalul anului!

De: Cancan 27/11/2012 | 15:16
Horoscopul lunii decembrie! Află cum vei sta cu dragostea la finalul anului!

  

Zodia Berbec

Venus, stăpâna casei cuplului Berbecului, rămâne până pe 16 decembrie într-o poziţie incomodă. Viaţa sentimentală nu va fi una deosebită şi s-ar putea să treceţi, împreună cu partenerul printr-o situaţie puţin mai complicată.

Problema banilor şi lipsa de comunicare te vor face să-ţi faci unele griji pentru relaţie. De la jumătatea lunii încolo, însă, Venus se instalează într-o zonă confortabilă şi iar lucrurile iau o întorsatură pozitivă, optimistă.

In plan sexual, insa, totul merge foarte bine, iar erotismul ar putea fi o forma de atenuare a posibilelor inconveniente mentionate.


Zodia Taur

Cu Venus în casa cuplului, ce născuţi în zodia Taurului se simt plini de iubire şi sunt şi foarte darnici. Oferă multă afecţiune şi au pretenţia ca partenerul să facă la fel.

In a doua parte a doua a lunii, lucrurile se schimbă. Devin mai interiorizaţi şi nu-şi mai exprimă sentimentele cu aceeaşi uşurinţă. Au tot felul de gânduri, îşi pun tot felul de întrebări, iar asta nu va face decât să le îngreuneze relaţiile cu ceilalţi.

Zodia Gemeni

Pentru cei năcuţi în zodia Gemeni se anunţă o lună plină de evenimente. Şi asta datorită faptului că Soarele, Mercur şi Venus ajung pe rând în casa cuplului, unde fac opoziţie cu Jupiter

Configuraţia este intens emoţionala şi poate fi lipsită de echilibru. Vei fi pus faţă în faţă cu cerinţele partenerului, ale relaţiei sau cu propriile nevoi relaţionale.


Zodia Rac

 
Marte în casa cuplului îi îndeamnă pe cei născuţi în zodia Racului să facă primul pas într-o legătură amoroasă sau gesturi pe care nu le-ar face nciodată.

Racii sunt plini de energie şi dornici de iubire. Îşi vor surprinde partenerii şi renunţă la metodele diplomatice, cu care i-a obişnuit. Trebuie avut în vedere ca partenerul să nu se simtă asaltat.

Într-o relaţie mai veche, Marte poate resuscita interesul amoros, dar poate stârni şi dispute. Răbdarea este de aur. În general, este o lună bună din punct de vedere sentimental. Venus, planeta cuplului, este în casa iubirii şi a sexualităţii, va fi o perioadă plină de senzualitate, iar deschiderea către noi poveşti de dragoste este mărită.

Zodia Leu

În luna decembrie, Leii sunt deschişi romantismului şi pot să înceapă relaţii noi. Poate fi vorba despre o relaţie de iubire sau de una pur erotică. Nativii sunt deschişi flirtului şi au o disponibilitate sentimentală şi senzorială crescută, care atrage, incita, electrizeaza. Se mai poate sa se manifeste o chemare catre aventura, care, in numele dragostei, sa te impinga la actiuni temerare.

Zodia Fecioara

Nativii din zodia Fecioarei sunt indecişi şi hotărâţi. Vor avea multe aventuri şi vor fugi de angajamente. Ei vor face alegeri în funcţie de sexualitate. Sub astfel de influente, pasiunea poate aparea in orice moment. Cei care se află într-o relaţie mai veche, ar trebui să împrospăteze, să aducă ceva nou, să stimuleze schimbul de idei.

Zodia Balanta

Nu se întâmplă nimic spectaculos în plan sentimental. Până pe 16 decembrie, manifestările sentimentale sunt discrete. După această dată, Venus iese la lumină şi formează un aspect cu Uranus, aşa că este posibil să apară o surpriză.

Zodia Scorpion

Prima parte a linii decembrie va fi una extraordinară. Cu Venus alături, străbaţi o perioadă benefică pentru dragoste şi cuplu. Puterea ta de seducţie va atinge apogeul, iar relaţiile decurg sub semnul armoniei, al bunăvoinţei şi afecţiunii.


Zodia Săgetător

În decembrie 2012, se clarifică toate lucrurile care până acum erau confuze. Apele se limpezesc, iar în partea a doua a lunii vei avea aparte de momente fericite. Astfel, cei născuţi în zodia Săgetătorului pot să viseze la un Crăciun şi un sfârşit de an frumos.

 Zodia Capricorn

Cei născuţi în zodia Capricornului vor simţi în luna decembrie un impusul pasional puternic. Dorinţele şi sexualitatea vor fi aprige şi se vor manifesta viguros. Îşi vor dori o viaţă sentimentală mai dinamică, vor face primul pas în relaţie şi vor fi capabili să exprime ceea iubesc şi simt.

Asta nu înseamnă că vor şi primi ceea ce-şi doresc. Marte are si o latura conflictuala, iar conjunctia dintre Nodul Sud si steaua fixa Algol, in casa iubirii Capricornului, prezice un eveniment turbulent. Aşa că nu lăsaţi suspiciunea, gelozia sau posesivitatea să tulbure prea tare apele! Sansele de succes sunt mai mari daca ai o relatie stabila, recunoscuta social, iar conjunctia Lunii cu Venus si Jupiter iti poate aduce satisfactii pe 11, 25 si 26 decembrie 2012.

Zodia Varsator

Ultima luna a anului 2012 arata promitator pentru Varsatori in materie de dragoste si mariaj. Viata sentimentala se poate intersecta cu cea profesionala in prima parte a lunii decembrie 2012. In plus, ai o viata sociala activa, care serveste bunului mers al relatiei: tu si perechea petreceti excelent la distractiile cu prietenii sau la diverse sindrofii. Daca esti single, socializarea iti creste sansele de a-ti intalni jumatatea.

Zodia Pesti

Lucrurile tind sa se regleze in viata de cuplu. Decembrie 2012 aduce lamuriri cu privire la unele situatii complicate care s-au petrecut in ultimele luni. Lucrurile clarifică, iar limpezirile atrag dupa ele si solutii.

Tonul devine mai optimist din a doua decada a lunii decembrie 2012, iar ultimele doua saptamani din an pot fi chiar vesele, cu o conditie: sa lasi contrariile sa fie un factor de atractie si nu un motiv de divergente.

In rest, decembrie 2012 iti promite distractie multa alaturi de omul drag. Iar daca nu ai alaturi un om drag, cauta-l, fiindca il poti gasi.

 

Sursă articol: http://www.eastrolog.ro

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Erika Isac, un nou gest CONTROVERSAT! Și-a anunțat deja fanii pe InstaStory
Erika Isac, un nou gest CONTROVERSAT! Și-a anunțat deja fanii pe InstaStory
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Gogoșile de post, desert perfect. Plus, cornulețe cu rahat
Gogoșile de post, desert perfect. Plus, cornulețe cu rahat
Cum arată cel mai FRUMOS parc din Capitală. „Așa cum există și la New York și la Paris!”
Cum arată cel mai FRUMOS parc din Capitală. „Așa cum există și la New York...
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Cum vor arăta verighetele pe care Oana Moșneagu și Vlad Gherman le vor purta:
Cum vor arăta verighetele pe care Oana Moșneagu și Vlad Gherman le vor purta: "Nu...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...