Horoscopul norocoșilor. Care sunt cele 4 zodii au șanse mari să câștige marele premiu la Loto 6 din 49 în 2020

Autor: Alina S.
Publicat: 23/01/2020 | 14:58
Horoscopul norocoșilor. Care sunt cele 4 zodii au șanse mari să câștige marele premiu la Loto 6 din 49 în 2020

Horoscopul 2020 anunță un an benefic și plin de noroc pentru majoritatea zodiilor, însă unii nativi vor excela pur și simplu pe plan financiar. Așadar, dacă vor să joace la Loto 6 din 49 în 2020, aceștia ar putea avea mari șanse de câștig

Potrivit astrologilor, anul 2020 este unul al schimbărilor benefice pe toate planurile inclusiv cel financiar. În horoscop 2020 ne raportăm la Jupiter, planeta norocului. Tot Jupiter este și cea mai mare dintre planete sistemului nostru solar, patronează semnul Săgetătorului și este asociată bucuriei și optimismului. Mai mult, astrologii o numesc planeta darurilor, a bogăției și a beneficiilor pe toate planurile. Ei bine, Jupiter a intrat în semnul Capricornului începând cu 3 decembrie 2019 și va petrece aici 2 ani și jumătate.

Capricorn

Pentru Capricorni se anunță un an plin de noroc. Jupiter, planeta expansiunii și a evoluției pe toate planurile, face conjuncții norocoase în harta voastră în acest an, mai ales în primele luni ale lui 2020, ceea ce poate aduce un eveniment important.  Dacă până acum v-ați simțit norocos în anumite situații, acum Marte și Luna vă vor face mult mai echilibrați, mai hotărâți să luați decizii ce vă vor marca cel puțin următorii 7 ani și jumătate. Astrologii spun chiar că 2020 va fi unul dintre cei mai buni ani ai Capricornului. În sfârşit, va putea culege roadele seminţelor pe care le-a plantat de ani de zile.

Citește și: SUPER-HOROSCOPUL IUBIRII PENTRU 2020: CARE ESTE ZODIA CEA MAI NOROCOASĂ ÎN DRAGOSTE?!

Gemeni 

Ascultați propriile dorințe, aflați ce vreți și pune-ți-vă nevoile în prim plan. Dacă aveți nevoie să luați inițiativa sau să vă asumați responsabilitatea în anumite afaceri – nu vă temeți. Dar numai cu condiția să fiți sigur că acționați în propriile interese. Un moment potrivit pentru a începe o afacere se va ivi în primăvară, de exemplu, să deschideți un magazin sau un birou de traduceri. Veniturile dvs. vor simți o creștere semnificativă.

Leu

În 2020 un succes deosebit în activitate vor avea acei Lei, a căror activitate este legată cumva de lărgirea orizonturilor altor oameni sau care vizează îmbunătățirea calității vieții lor. Astrele sfătuiesc să nu vă fie frică de dificultăți, pentru că hărnicia cu care sunteți înzestrați vă va ajuta să atingeți noi culmi. Spre deosebire de anii precedenți, 2020 va fi un an în care banii vin și vin și vin.

Citește și: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA IANUARIE 2020

Fecioară

Toate aspectele vieţii Fecioarei vor fi în 2020 pline de satisfacţii. Anul oferă oportunități grozave de a materializa vechile vise. Posibil că conducerea dvs. să vă fi urmărit de multă vreme și abia așteaptă momentul în care să decideți să vă manifestați și să preluați controlul asupra situației. Inițiativa dvs. va fi meritat răsplătită și cel mai important – preferințele materiale să nu devină scopul dvs. în sine. În acest an nu veți fi suficient de modești pentru a sta într-un colț, ca de obicei, va trebui să câștigați recunoașterea, să vă declarați exclusivitatea.

Citește și...