I-a dăruit lui Victor Slav o fetiţă, iar azi, Bianca Drăguşanu s-a destăinuit: “Dacă mai mult plângi într-o relaţie decât să râzi…”

Publicat: 26/10/2017 | 14:26

La mai bine de un an de când Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au devenit părinţi, vedeta a făcut o mărturisire care spune multe despre relaţia celor doi. Declaraţia iubitei lui Victor Slav poate fi o lecţie de viaţă, un sfat nemaipomenit pentru mulţi dintre aceia care sunt într-o relaţie toxică.

În prima parte declaraţiilor, Bianca Drăguşanu le-a făcut o urare tuturor celor care îşi aniversează ziua onomastică, având în vedere că în calendarul creştin e sărbătorit astăzi Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de mir. Rămânând în sfera credinţei, partenera lui Victor Slav şi-a amintit o discuţie pe care a avut-o recent cu o prietenă. Cele două au rememorat o vorbă de-ale preotului Necula, care a zis la un moment dat: „Dacă te-a făcut mai mult să plângi decât să râzi, ce mai cauţi în relaţia aia?”. Ei bine, de aici mulţi au înţeles că viaţa vedetei alături de Victor Slav este presărată cu multe zâmbete.

„Azi e zi mare. La mulţi ani tuturor celor care poartă numele Dumitru şi derivatele lui. Credinţa înseamnă iubire. Aseară vorbeam cu o prietenă despre o vorbă a părintelui Necula: «Dacă te-a făcut mai mult să plângi decât să râzi, ce mai cauţi în relaţia aia?». Unde este iubire, lacrimile nu au loc. Iubirea nu înseamnă suferinţă sau chin. Ea devine tortură atunci când nu e reciprocă. Iubirea poate fi descrisă în atâtea cuvinte. Când sufletul e pustiu, iar omul de lângă tine clar nu-ţi mai dă energia aia… (…). Când rămâne doar unul atârnat în amintirea a ceea ce a fost cândva. Ne-ar luă o viaţă să facem teoriile iubirii. Când sufletul e pustiu, eşti tot mai trist, iar omul de lângă ţine nu îţi mai da energia aceea vitală. Asta e clar!”, a mărturisit Bianca Drăguşanu.

Prezentatoarea de la „Te vreau lângă mine” a devenit mamă pentru prima dată anul trecut. Sofia Natalia s-a născut pe 26 septembrie 2016, iar Bianca Drăguşanu şi Victor Slav sunt mai fericiţi ca niciodată de când a venit pe lume fiica lor.

Citește și...