I-a mostenit averea, dar Oana nu i-a aprins nicio lumanare in Ajun! Imagini cutremuratoare de la mormantul Marioarei Zavoranu

Publicat: 25/12/2015 | 11:05
I-a mostenit averea, dar Oana nu i-a aprins nicio lumanare in Ajun! Imagini cutremuratoare de la mormantul Marioarei Zavoranu

Oana, fiica Marioarei Zavoranu, pare ca a dat-o uitarii pe mama sa. Nu a mers la cimitir nici macar in ajunul Craciunului ca sa-i aprinda o lumanare, chiar daca a mostenit cateva milioane de euro de pe urma ei. 

Acest lucru a fost facut insa de un strain, care s-a rugat la mormantul femeii. Marioara a decedat in luna aprilie dupa ce a pierdut lupta cu boala, iar, la scurt timp, Oana s-a dezlantuit. A spus initial ca nu este de acord ca Marioara sa fie inmormantata in cimitirul ei si a aruncat cuvinte grele la adresa celei care i-a dat viata.

Nu a trecut pe la cimitir

O straina a mers la cimitir la Marioara si a aprins o lumanare
O straina a mers la cimitir la Marioara si a aprins o lumanare

Se pare ca sentimentele Oanei pentru Marioara au ramas la fel chiar si dupa moartea acesteia, avand in vedere ca bruneta nu a mers la cimitir in ajunul Craciunului.

Oana Zavoranu

Oana nu a simtit nevoia sa aprinda o lumanare pentru mama sa, chiar daca a mostenit o avere de milioane de euro.
 

S-a rugat in genunchi

zavo

Cu toate acestea, Marioara nu a fost data de tot uitarii, iar o straina s-a gandit la ea. Astfel, o femeie a mers la cimitir, a aprins o lumare si a pus patru crizanteme pe mormantul mamei Oanei. Femeia a ingenuncheat si s-a rugat cateva minute, dupa care a parasit cimitirul.

A pierdut lupta cu boala

Marioara Zavoranu pe patul de spital
Marioara Zavoranu pe patul de spital

Marioara Zavoranu a murit la Institutul Clinic Fundeni, unde era internata de trei luni, in Centrul de Uronefrologie si Transplant Renal, din cauza mai multor afectiuni.

Mama Oanei Zavoranu avea insuficienta renala cronica si era in programul de hemodializa din vara anului trecut. De asemenea, Marioara Zavoranu avea boli cardiace si hepatice, ea fiind internata din 20 ianuarie.

Scandal la inmormantare

bataie

Un scandal monstru a avut loc la inmormantarea Marioarei, politistii fiind nevoiti sa intervina dupa ce oamenii aflati la cimitirul Eternitatea s-au imbrancit cu bodyguarzii aflati la poarta si au reusit sa intre. S-au folosit si sprayuri lacrimogene pentru ca multimea sa poata fi potolita.

Oamenii erau nemultumiti de decizia Oanei, care daduse ordin ca nimeni sa nu participe la funeralii fara acordul ei. (B.G.)
 

Citește și...