Nick Rădoi se afişează la TV cu actuala iubită, iar în secret îi scrie fostei! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a pus mâna pe mesajele milionarului către Nicky, femeia căreia îi imploră iubirea. (CITEŞTE ŞI: Ce surpriză i-a făcut milionarul pe aeroport: a adus o trupă de cântăreţi şi... Primele imagini cu noua iubită a lui Nick Rădoi)

Nick Rădoi, milionarul român stabilit în America, se declară îndrăgostit de Ioana, actuala logodnică, însă se pare că plânge şi suspină după fosta lui parteneră Nicky.

Nick Rădoi şi fosta iubită, Nicky
Nick Rădoi şi fosta iubită, Nicky


CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia conversaţiei intime dintre Nick Rădoi şi fosta iubită, Nicky, pe care încearcă să o convingă să se întoarcă la el.

Iată cum încearcă s-o înduplece milionarul pe Nicky să revină la pieptul lui:

Nick Rădoi: Ce faci? Pe unde eşti? Vin în Rom(ânia, n.r.) pe 14.

Nicky: Şi eu ce legătură am cu asta? Ce vrei, să vin şi eu şi Ioana, să te însoţim?

Nick Rădoi: Credeam că eşti în Rom.

Nicky: Şi dacă aş fi fost, nu văd ce legătură are...

Nick Rădoi: Mă iei prea tare.

Nicky: Şi cum ar trebui să te iau? Suntem două persoane adulte. Tu ai avut un comportament urât faţă de mine.

Nick Rădoi: Ştiu. Îmi cer iertare.

Nicky: Care e sensul?

Nick Rădoi: Sunt singur.

Nicky: Şi eu ce sunt, roata de rezervă?

Nick Rădoi: Mă bucur că eşti OK.

Nicky: Îţi aduci aminte că ai venit în Sanremo să mă vezi şi cât de frumos m-am comportat cu tine? Şi cât de urât te-ai comportat cu mine...

Nick Rădoi: Da, ştiu.

Nicky: Şi acum ce te aştepţi de la mine...?

Nick Rădoi: Să mă iubeşti.

O prietenă de-ale brunetei a dezvăluit pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, detalii despre relaţia dintre Nick Rădoi şi Nicky. Potrivit acesteia, milionarul şi Nicky s-au iubit câteva luni şi s-au despărţit din cauză că el era foarte gelos. (VEZI AICI: O brunetă cunoscută la noi şi-a botezat fetiţa! A fost iubita milionarului Nick Rădoi!)

”Nick Rădoi susţine că vrea să o ia de nevastă pe Ioana, dar îi dă mesaje fostei lui iubite, Nicky. Îi cere acesteia să-l ierte şi îi spune că o vrea în viaţa lui. Ei, în privat, îi spune că o vrea din nou în viaţa lui, dar la televizor se afişează cu Ioana şi spune că vrea să o ia pe ea de soţie. Lui Nicky îi spune că este singur şi că o vrea doar pe ea. Nick Rădoi şi Nicky au fost împreună câteva luni. Nicky a decis să pună capăt relaţiei cu el din cauză că era foarte gelos pe ea. În tot timpul cât a fost cu Nicky, el a continuat să vorbească cu fostele lui iubite. Nicky l-a lăsat şi şi-a deschis un magazin de haine în Sanremo. Nick Rădoi a venit să o vadă la sfârşitul lunii mai, dar ea nu l-a mai vrut înapoi. Chiar şi atunci a minţit-o! Atunci, au ieşit să ia masa în Sanremo, însă ea s-a supărat pe el din cauza minciunilor lui şi nu l-a mai vrut înapoi. La câteva zile după vizita la Sanremo, Nick Rădoi s-a afişat cu Ioana, după ce Nicky a refuzat să-l însoţească la Monaco. Vinerea trecută a căutat-o însă din nou pe Nicky pentru a-i cere iertare. Cu câteva zile înainte de a se afişa cu Ioana, el îi spunea lui Nicky că o iubeşte”, a relatat sursa citată, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. (NU RATA, AICI: S-a declanşat războiul între Nick Rădoi şi Andrei Versace! Ce acuzaţii îşi aduc cei doi)

Nick Rădoi a întâmpinat-o pe Ioana, actuala lui logodnică, la aeroport cu o formaţie muzicală
Nick Rădoi a întâmpinat-o pe Ioana, actuala lui logodnică, la aeroport cu o formaţie muzicală

 

Citeste despre:nick radoi, nick radoi iubite, nick radoi logodnica, nick radoi avere


Share On Facebook