I-am aflat secretul. Una dintre concurentele de la ”Gospodar fără pereche”, filmată în timp ce se săruta cu altă femeie!

Publicat: 13/10/2017 | 00:00

Alina Papuc, una dintre concurentele de la ”Gospodar fără pereche”, este o femeie cu ”experienţă”. Nu neapărat în bucătărie sau pe ogor, ci... în dormitor! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat ce ”schelete” ascunde în dulap blonda care vrea să pună mâna pe gospodarul Bogdan. (CITEŞTE ŞI: Declaraţii devastatoare. Celebrul Nelson Mondialu’ detonează bomba: cine este cu adevărat concurenta de la ”Gospodar fără pereche”. A cunoscut-o la un party de 3 zile ”Lili e calificată…”)

Alina Papuc a intrat în reality-showul ”Gospodar fără pereche” pentru a-l cuceri pe Bogdan şi a-i deveni soţie. Blonda s-a dat fată de casă şi a vrut să-l impresioneze pe tânărul gospodar, căruia i-a luat minţile cu un sărut fierbinte, ascunzându-i însă un secret care nu l-ar face deloc fericit.

”Orice cocoş cântă după cântecul găinii” ar fi motto-ul cu care Alina a intrat în competiţia pentru inima gospodarului şi se pare că a reuşit ghidându-se după el. (VEZI AICI: EXCLUSIV. Secretul concurentei de la „Gospodar fără pereche”. Petrecere-monstru pe iaht în Ibiza, alături de fete din dosarul “Prostituate pentru VIP-uri”)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat, însă, ce făcea Alina Papuc cu câţiva ani în urmă! Blonda s-a lăsat filmată în ipostaze intime alături de o altă femeie. În imagini, concurenta de la ”Gospodar fără pereche” se sărută şi se mângâie cu o tânără, în cadă, sub privirile unui cuplu. Imaginile au fost realizate în Italia.

Alina s-a lăsat filmată în ipostaze tandre alături de o altă tânără
Alina s-a lăsat filmată în ipostaze tandre alături de o altă tânără

Concurenta de la ”Gospodar fără pereche” este atrasă şi de arta tatuajelor, aşa că şi-a făcut un desen permanent care-i acoperă toată şira spinării.

Alina, atrasă mai mult de… Flori decât de Bogdan?

Se pare că Alina nu a rezistat tentaţiei şi că în timpul emisiunii s-a simţit mai atrasă de Flori, tânăra împotriva căreia concura, decât de gospodarul Bogdan, care a remarcat şi el acest lucru. (VEZI ŞI: Anamaria Prodan revine în televiziune! Cine sunt cei 13 gospodari care îşi caută soţie în show-ul sexy-impresarei)

Bogdan a fost nemulţumit de faptul că Alina şi Flori şi-au petrecut o zi împreună, în ipostaze tandre, uitând complet de el: ”Cu fetele astea… Le-am pus pe-aici să facă nişte treabă, bine, nu treabă foarte grea şi nu prea vor să facă. Ele ştiau unde vin, dar problema e că credeau că vin la… Se aşteptau la altceva! M-au şi supărat pentru că m-au făcut oleacă de ruşine la băieţii aia! M-au înjosit de parcă eu eram, în loc de şef, angajatul. Ţipau într-un hal de parcă le bătea cineva! Nu sunt mulţumit deloc! Mi-au zis că, ce, le-am adus să le pun la treabă. Le-am spus că nu, dar le-am dat nişte probe să văd şi eu de ce sunt în stare. Nu pot să-mi aleg soţie aşa, într-o săptămână. Ele niciodată, dar niciodată, să vie şi să mă întrebe şi pe mine ce fac, să mă întrebe şi pe mine ceva. Nimic! Niciuna! Alina are 32 de ani şi e mai matură. La început m-a înţeles mai bine la început, dar acum…”. (CITEŞTE AICI: Verdict dur al judecătorilor în dosarul PROSTITUATELOR de lux! Vor fi condamnate la închisoare! Detalii incredibile din anchetă!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Recomandarea CIAO.RO