Loading the player...

Vladimir Drăghia este în culmea fericirii de când a devenit tătic şi se bucură din plin de momentele petrecute alături de fiica lui. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă arată primele imagini cu "Burlacul", logodnica lui şi bebeluşul lor, împreună. Părinţii s-au ocupat, chiar la mall, de schimbarea scutecelor, iar, la un moment dat, în timp ce mama îşi plimba fetiţa, "Burlacul" se relaxa cu picioarele pe... căruciorul copilului. (VEZI ŞI: Vladimir Drăghia a devenit tată!)

Vladimir Drăghia este mereu prezent lângă fetiţă, implicându-se încă de la început în activităţile ce ţin de Alaia Zora. Aşa s-a întâmplat şi la mall, unde CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe "Burlac", logodnica lui şi fetiţa lor. Părinţii nu s-au formalizat când au avut de-a face cu o "urgenţă" şi a fost nevoie să schimbe scutecele micuţei. S-au ocupat de "problemă" chiar pe o bancă, în apropierea unei terase. Alice a plimbat-o apoi pe fetiţă, în braţe, ca să o adoarmă, în timp ce "Burlacul" s-a relaxat, pe aceeaşi bancă, ţinând mâinile sub cap şi picioarele pe căruciorul copilului.

Logodnica lui Vladimir Drăghia a născut după un travaliu de şapte ore

Alice a ales să nască natural, după un travaliu de şapte ore, dar fetiţa ei a făcut-o să se simtă cea mai fericită femeie de pe pământ. (CITEŞTE ŞI: Vladimir Drăghia, probleme cu fetiţa la două săptămâni de la naşterea ei! A cerut ajutorul prietenilor pentru a-şi scăpa fetiţa de suferinţă)

”Am înţeles că hashtagul #blessed este #overused, aşa că nu o să-l folosesc la selfie-ul făcut acum o lună, cu două ore înainte să se nască Zora. Eram în travaliu de şapte ore, iar peridurala m-a făcut să ţopăi de bucurie prin sala de naşteri. A fost o experienţă minunată, a fost momentul meu de glorie! Nu spun că este uşor să naşti natural, dar te face să te simţi #puternică şi te pregăteşte pentru ce urmează. E o experienţă pe care eu mi-am dorit mult să o trăiesc şi mă bucur că nu am lăsat teama să mă priveze de momentul nostru de nota 10. Desigur, este important şi unde şi cu cine naşti. Eu am născut cu nişte oameni minunaţi. Happy birthday, iubirea mea”, este mesajul postat de Alice, iubita lui Vladimir Drăghia, pe pagina personală de Instagram.

Vladimir Drăghia, unul dintre cei mai doriţi bărbaţi din România, a devenit celebru după ce a participat la emisiunea ”Burlacul”. Relaţia cu tânăra care i-a dăruit un copil a început în 2016. În trecut, Drăghia a avut o relaţie cu Augusta Lazarov, cea care l-a propus, de altfel, pentru show-ul „Burlacul“. (NU RATA, AICI: Şi-a arătat "pătrăţelele" în toată splendoarea lor! Vezi cum arată "burlacul" VLADIMIR DRĂGHIA)

Citeste despre:vladimir draghia tatic, vladimir draghia scutec, vladimir draghia la mall, vladimir draghia fetita


Share On Facebook