I s-au făcut farmece lui Marcel Toader? “E plin de moşmoane în casă. Am informaţii că soacra mea…”

Publicat: 19/10/2017 | 23:28

Marcel Toader a dezvăluit că a descoperit mai multe moşmoane în locuinţa sa şi o bănuieşte pe mama Mariei Constantin că i-ar fi făcut farmece. Soţul interpretei de muzică populară a declarat că a început să meargă la biserică după ce a găsit mai multe fire de păr în sufragerie.

 

Marcel Toader a mai acuzat-o pe Maria Constantin că l-ar fi sedat pentru a adormi mult mai rapid. Acesta a mai dezvăluit că artista nu avea deloc credinţă în Dumnezeu.

“E plin de moşmoane în casă. De două luni şi jumătate trăiesc un coşmar. Avem informaţii că soacra mea se ocupă cu farmece. Am început să merg la biserică, pentru că mi se întâmplă lucruri stranii. Este posibil să fie părul meu. Nici nu am mai intrat în sufrageria respectivă. Nu vreau să o mai văd niciodată pe această femeie.

Maria Constantin nu credea deloc în Dumnezeu, eu am adus-o pe calea credinţei. Râdea de oamenii care mergeau la Arsenie Boca. Nu înţeleg ce are această femeie cu mine. Cu ce i-am greşit eu în patru ani? Am iubit-o fantastic. Când am făcut curăţenie, am găsit o sticluţă cu sedativ. Acum realizez de ce adormeam frânt. Apoi mă trezeam ameţit, chiaun…”, a spus Marcel Toader la un post de televiziune.

Citește și...