Îi e dor de nopţile petrecute în cluburi? Andreea Tonciu, epuizată de rolul de mamă: „N-am mai ieşit din casă de o lună”

Publicat: 20/12/2017 | 10:16

La mai bine de doi ani de când s-a făcut femeie de casă, Andreea Tonciu se simte foarte obosită şi vrea o schimbare majoră în viaţa ei. Fosta “pupăză a lui Bahmu'“ a dezvăluit cum decurge o zi din viaţa ei şi care sunt cele mai arzătoare dorinţe pe care le are, deşi se bucură enorm de frumoasa familie pe care o are alături de soţul ei. Vedeta şi Daniel Niculescu au  o fetiţă care are aproape doi ani.

Andreea Tonciu a declarat în cadrul unui interviu că fiica ei e dependentă de ea şi că nu îi place să stea nicio clipă fără sexy-mămica sa. Iar când nu se joacă sau îi citeşte poveşti, bruneta e o gospodină desăvârşită.

„Chiar mi-aş dori să vadă telespectatorii o zi din viaţa mea, cum este în prezent faţă de trecut. Curăţenie, mâncare, bebeluş. N-am mai ieşit afară de vreo lună de zile, pentru că stau non-stop cu Rebeccuţa. Plânge constant după mine”, a povestit fosta asistentă TV în cadrul unei emisiuni.

Când a vorbit despre planurile pentru noul an, vedeta a spus că îşi doreşte în primul rând sănătate atât pentru ea, cât şi pentru cei dragi, dar şi să dea lovitura în lumea televiziunii: vrea să modereze o emisiune despre copii. Acesta e un semn clar că îi lipsesc şi emoţiile pe care le trăia în platoul de televiziune pe vremea când era asistenta Adrianei Bahmuţeanu împreună cu Sânziana Buruiană. Cele două erau numite “pupezele lui Bahmu’“.

„Îmi doresc un nou job. Chiar doresc să muncesc. Mi-aş dori foarte mult să am o emisiune despre copii pentru că m-am ataşat foarte mult de copii”, a afirmat soţia lui Daniel Niculescu.

Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu

Ei au atras atenţia la petrecerea de nuntă a Sânzianei Buruiană, iar în noiembrie 2015, fosta asistentă TV a anunţat că este însărcinată. În februarie 2016, Andreea a devenit soţia lui Daniel Niculescu. Naşii celor doi tineri sunt Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Pe 8 iunie 2016, Andreea a devenit mamă pentru prima dată. Fetiţa a primit numele Rebecca Ana Maria.