Ii mai tii minte pe Krishna si pe Rukmini? Ce a putut sa se aleaga de celebrul cuplu de “indieni”!

Publicat: 15/01/2015 | 00:25
Ii mai tii minte pe Krishna si pe Rukmini? Ce a putut sa se aleaga de celebrul cuplu de “indieni”!

Un celebru cuplu de cantareti de muzica indiana din Romania, care in urma cu mai multi ani facea bani pe banda rulanta din concerte, s-a retras din showbiz. Acum, cei doi se urasc de moarte!

Au trecut aproape sapte ani de cand Krishna si Rukmini nu au mai aparut in public, iar acest motiv, spuneau unii, ar fi putut fi din cauza valului mare de concerte care nu le-ar fi permis sa mai apara la TV. Era cunoscut faptul ca cei doi aveau pretentii foarte mari pentru un concert si cereau, in medie, 1500 de euro pentru a canta la evenimente.

Cuplul de cantareti se urasc de moarte acum

Primeau 2000 de euro pentru un concert in strainatate

La un calcul simplu, tinand cont ca aveau cel putin 15 – 20 de cantari pe luna, sau cel putin asa sustineau ei, cei doi ar fi putut lejer sa-si cumpere cate o garsoniera in fiecare luna. In plus, pentru un concert in strainatate, celebrul cuplu de cantareti castiga in jur de 2000 de euro.

Cuplul de cantareti se urasc de moarte acum

Si asta doar in baza contractului. Nu se mai pun la socoteala banii pe care Rukmini ii primea, inevitabil, la sutien, in urma dedicatiilor.

Cuplul de cantareti se urasc de moarte acum

Erau pe punctul de a se casatori

Intre timp, chimia dintre cei doi a disparut, insa nimeni nu a stiut asta. O singura data s-a observat ca sunt probleme in paradis, atunci cand Krishna a cerut-o de sotie pe Rukmini, iar ea l-a refuzat, chiar in direct, la o emisiune de maxima audienta. Fanii s-au gandit ca cei doi se tachineaza si, de fapt, dragostea lor infloreste. Nici pe departe!

Krishna si Rukmini erau pe pucntul de a se casatori

“Rukmini si-a refacut viata alaturi de un alt barbat, sta cu el in Bucuresti. Nu au mai avut concerte de foarte mult timp, ea a vrut sa mai urce pe sceana, singura, dar el nu a mai lasat-o sa-i cante melodiile”, a povestit un apropiat al celor doi.

Cuplul de cantareti se urasc de moarte acum


CITESTE SI: VIDEO Jean de la Craiova canta muzica indiana! Vezi de ce vrea sa cucereasca Bollywood-ul

VIDEO! Daniela Crudu canta pe muzica indiana!

(Maria Apostol)
 

Citește și...