Il mai tineti minte pe primul castigator de la Big Brother? Soso e acum medic in Germania! Vezi ce-a mai facut dupa emisiune

Publicat: 05/11/2011 | 00:00
Acum cativa ani, milioane de romani urmareau cu sufletul la gura fiecare emisiune a show-ului Big Brother. Nu putini erau telespectatorii care stiau tot ce faceau concurentii, se bucurau si plangeau la fiecare emisiune si mai ales suspinau dupa fiecare eliminare. Astazi, dupa sapte ani de la terminarea primul sezon Big Brother, cancan.ro va arata ce se mai intampla cu fostii concurenti, ce fac momentan si mai ales cum le-a influentat viata aparitia televizata intr-un realty show.

Castigatorul primei editii din „Big Brother”, Soso sau Sorin Fisteag dupa numele din buletin, a investit cei 50.000 de euro castigati, iar momentat traieste in Germania unde profeseaza ca medic.

Imediat dupa terminarea reality-show-ului, viata lui Soso s-a schimbat radical. La cei 22 de ani pe care ii avea in momentul respectiv, tanarul a incercat sa se acomodeze cu showbizul, insa, pentru ca nu era facut pentru o astfel de viata, s-a mutat inapoi in orasul natal, unde a lucrat pentru o perioada la o companie farmaceutica.

Din cei 50.000 de euro, cat a fost marele premiu, si-a cumparat un apartament, si-a ajutat familia si prietenii apropiati, iar cu restul de bani a calatorit in locurile unde isi dorea de mult sa ajunga. Desi era la o varsta frageda, Soso a incercat sa cheltuie cat mai bine banii castigati, incercand sa deschida o firma in industria medicala, care insa nu a avut prea mare activitate. Intre timp, castigatorul Big Brother I a terminat Facultatea de Medicina si dupa ce a lucrat in Timisoara, a plecat in Germania, unde momentan este intern la o clinica din Essen. Din cate se pare, barbatul se simte pe deplin multumit de noua sa viata si nu pare ca are vreo intentie sa revina in tara natala, preferand sa-si creeze o cariera profesionala peste hotare!

Citește și...