Ileana Ciuculete trebuia să ajungă într-un spital din străinătate. Nu a mai apucat!

Publicat: 16/03/2017 | 21:56
Ileana Ciuculete trebuia să ajungă într-un spital din străinătate. Nu a mai apucat!

Ileana Ciuculete nu a mai reuşit să ajungă la o clinică din străinătate ca să fie tratată, pentru că boala a evoluat extrem de rapid. Soţul ei plănuia să o ducă într-un spital din afara României pentru investigaţii amănunţite, dar nu a mai apucat!

Cântăreaţa de muzică populară Nicoleta Stan a fost buna ei prietenă şi una din persoanele care a stat de vorbă cu ea, cu ceva timp înainte să plece din această lume. ”Eu am vorbit cu Ileana în urmă cu o lună. Spunea că se simte obosită, că are mari dureri de coloană. A zis că vrea să se odihnească Acum o săptămână m-am întâlnit cu Cornel şi mi-a zis că are probleme. Nu mi-a zis diagnosticul, mi-a zis că are probleme şi cu fierea, cu ficatul. Şi mi-a zis că se gândeşte să o ducă undeva afară să-i facă nişte investigaţii mai amănunţite”, a declarat Nicoleta Stan într-o emisiune TV.

Trupul solistei este depus într-o biserică din Chitila
Trupul solistei este depus într-o biserică din Chitila

Cântăreaţa avea 65 de ani şi nu 59, cum se ştia, Ileana Ciuculete fiind născută pe 20 septembrie 1952. În lumea artistică există o practică de ”micşorare” a vârstei, artiştii considerând că aşa vor avea mai mult succes la public.

Citește și...