Ilie Năstase, primele declaraţii despre victoria Simonei Halep de la Australian Open! Ce şanse îi dă să câştige în faţa Carolinei Wozniacki: ”E meciul carierei ei!”

Publicat: 25/01/2018 | 11:16
Ilie Năstase, primele declaraţii despre victoria Simonei Halep de la Australian Open! Ce şanse îi dă să câştige în faţa Carolinei Wozniacki: ”E meciul carierei ei!”

Ilie Năstase susţine că victoria Simonei Halep împotriva lui Angelique Kerber este meciul carierei ei. Fostul tenismen susţine că finala împotriva Carolinei Wozniacki va fi una extrem de dificilă, care va depinde numai şi numai de atitudinea pe care o va avea Simona în teren.

Ilie Năstase susţine că Simona Halep a jucat, joi, meciul carierei ei şi că a reuşit să ajungă în finala de la Australian Open pentru că a fost mai agresivă decât de obicei în joc.

”A fost un meci greu. E prima dată când întâlneşte o jucătoare puternică şi care nu cedează. Simona a avut un set şi 3-1, iar Kerber a revenit şi a avut şi două mingi de meci. Eu cred că pentru Simona e meciul carierei. După cum a început meciul, nu ne gândeam la un maraton. Simona la 5-0 nu a mai fost atât de agresivă, i-a dat şansa lui Kerber să revină, dar meciul putea fi terminat în două seturi. E bine că s-a terminat aşa, ţi-a trecut glonţul pe la ureche, dar e bine că nu a intrat. Se poate ca Wim Fissette să fi ştiut unele lucruri despre Simona, dar în timpul meciului totul depinde de tine. Niciun meci nu seamănă cu celălalt. Wozniacki este o jucătoare foarte constantă, nu face greşeli uşoare, trebuie să câştigi tu punctul împotriva ei. E un fel de zid, îţi vin toate mingile înapoi destul de repede, se mişcă bine pe teren. Kerber, Halep şi Wozniacki, cele trei care rămăseseră, erau cele mai bune, că dacă mă uit înapoi, ăsta e al doilea meci al Simonei cu o jucătoare din primele zece, după Pliskova. Acum Simona e mai agresivă în joc, cu toate că în unele momente s-a oprit. A revenit şi asta a făcut-o să câştige meciul”, a declarat Ilie Năstase.

Citește și...