Ilinca Vandici, dată de gol de sora ei chiar în ziua nunţii: „În curând, îi va face lui Zian o surioară”. Prezentatoarea a spus când va deveni mămică pentru a doua oară

Publicat: 16/10/2017 | 23:34

La nici trei luni de când a devenit mamă pentru prima dată, sora vedetei a făcut o mărturisire-bombă. Prezentă la nunta Ilincăi Vandici cu Andrei Neacşu, dar şi la botezul fiului lor, ea a dat din casa frumosului cuplu.

Cu câteva ore înainte ca Andrei Neacşu şi Ilinca Vandici să devină soţ şi soţie şi în faţa Lui Dumnezeu, sora vedetei a avut un mesaj pentru cumnatul ei. Astfel, aceasta a scăpat un mic secret de-al afaceristului. Soţul prezentatoarei vrea să-i dăruiască fiului său şi o surioară.

„Să aibă grijă de Ilinca, să o iubească, pentru că e o persoană minunată (…). Şi sperăm că, în curând îi va face lui Zian o surioară, aşa cum a promis.”, a declarat sora Ilincăi Vandici în cadrul unei emisiuni TV.

Când a auzit de o nouă sarcină, Ilinca Vandici a lămurit totul imediat. Vedeta a spus că îşi mai doreşte un copil, dar o să mai aştepte un an sau doi, pentru că vrea să se dedice lui Zian în totalitate.

“Încă nu, încă nu, pentru că toată atenţia trebuie să fie asupra lui, dar poate într-un an sau doi, da. Şi asta pentru că e minunat să ai copii.”, a reacţionat moderatoarea la de „Bravo, ai stil!”.

Prezentatoarea TV a devenit mămică pentru prima dată vara aceasta. Ea a născut pe 23 iulie 2017. Fiului ei cu Andrei Neaşcu a primit numele Zian Ioan Neacşu.

 

Citește și...