ILINCA VANDICI mai are puţin şi va aduce pe lume primul ei copi! Vedeta a ales deja camera bebeluşului

Publicat: 01/06/2017 | 11:37

Ilinca Vandici este nerăbdătoare şi emoţionată în acelaşi timp, deoarece mai are puţin şi va da naştere primul ei copil. Vedeta vrea ca totul să fie pregătit pentru când va veni pe lume băieţelul ei şi i-a ales deja camera.

Prezentatoarea a postat pe pagina da de Instagram o fotografie, în care le arată prietenilor virtual ice mobilier a ales pentru bebeluşul ei. ,,Astăzi este o zi specială! Am ales pentru camera bebeluşului nostru şi suntem absolut incantati. Sa ştiţi ca am pus pe primul plan sanatatea copilului, dar si a noastra. La mulţi ani tuturor îngeraşilor!!!!’’, a specificat vedeta la descrierea fotografiei.

Ilinca Vandici a ales camera pentru bebeluş.
Ilinca Vandici a ales camera pentru bebeluş.

linca Vandici şi Andrei Neacşu s-au căsătorit în mare secret. Vedeta a dezvăluit că în toamnă va avea loc petrecerea de botez a copilului. Tot atunci  este programată şi cununia religioasă.

„Da, am făcut pasul. Ne-am căsătorit. Este o chestiune care ţine de sufletul nostru, am vrut să fie ceva restrâns. Sunt nişte lucruri extrem de frumoase pentru o femeie. Am intrat în şapte luni, undeva în luna iunie se va naşte. Au apărut unele contracţii. Încerc să stau mai liniştită. Vorba lui Andrei, bebeluşul meu merită cea mai mare şi frumoasă petrecere din lume. Undeva prin toamnă urmează petrecerea de botez”, a declarat Ilinca Vandici.

 

Citește și...