Ilinca Vandici și soțul ei au devenit nași! Invitații nu și-au putut lua ochii de la rochia prezentatoarei de la “Bravo, ai stil!”

Publicat: 03/06/2018 | 23:12

La nici nouă luni de când s-au căsătorit religios, Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au devenit nași pentru prima dată. Celebrul cuplu au mers în fața altarului, unde de astăzi și-au luat angajamentul de a fi părinți spirituali pentru doi tineri frumoși. Frumoasa prezentatoare de la “Bravo, ai stil!” și soțul ei îi vor ghida pe cei doi în viață. Invitații de la fericitul eveniment nu și-au putut lua ochii de la rochia vedetei și cea a miresei. Amândouă au fost la înălțime. (Oferta speciala playstation)

Data de 3 iunie 2018 va rămâne ca o zi de sărbătoare în familia Ilincăi Vandici. Și asta pentru că este ziua în care ea și soțul său au devenit părinți spirituali pentru doi tineri, Alexandra Ungureanu și soțul ei. Mireasa a strălucit într-o rochie stil prințesă, iar mirele și nașul parcă s-au asortat: cel dintâi a îmbrăcat un costum negru, cămașă albă și  papion negru, iar soțul prezentatoarei a ales tot nuanțe închise la pantaloni și sacou, însă el și-a pus cravată. (Super oferte la accesorii gaming)

După mireasă, Ilinca Vandici a atras cele mai multe priviri, pentru că a îmbrăcat o rochie roșie elegantă, mulată, care avea o trenă specială. Fiul ei, Zian, a fost îmbrăcat în alb complet.

“Special day for our family (n.r.: Zi specială în familia noastră) ❤️❤️❤️ #godmother (n.r.: nașă) #godfather (n.r.: naș) #bebezian #great (n.r.: minunat ) #responsability (n.r.: responsabilitate)”, a scris Ilinca Vandici în dreptul pozei în care apare alături de soțul și fiul ei.

“Splendidă și rochia, și purtătoarea!”, “Să vă trăiască finii, să fiți sănătoși!”, “Frumoasă foc și… deșteaptă! sunt trei dintre comentariile lăsate de fanii vedetei.

Ilinca Vandici, mămică de băiat

Ilinca Vandici este o prezentatoare la o emisiune. Are 30 de ani. Vedeta s-a căsătorit cu afaceristul Andrei Neacşu, chiar de Paşte în 2017, după doi ani de relaţie. Cununia civilă a avut loc în mare secret în Tunari, localitatea în care cuplul locuieşte. Cel care a oficiat ceremonia e chiar socrul vedetei, care e primar acolo. Prezentatoarea tv a născut pe 23 iulie 2017. Fiului ei cu Andrei Neaşcu a primit numele Zian Ioan Neacşu. Moderatoarea de la “Bravo, ai stil!” s-a căsătorit religios pe 15 octombrie 2017.

Citește și...