Imagini cutremurătoare care prevesteau sinuciderea! O elevă din Suceava şi-a luat zilele la 14 ani! Ce i-a dat unei colege chiar înainte de tragedie

Publicat: 27/10/2017 | 11:50

O fată în vârstă de doar 14, elevă în clasa a 8-a a unei şcoli din cartierul Burdujeni, judeţul Suceava, şi-a luat zilele. Ea a lăsat jurnalul unei colege.

Fata a fost găsită spânzurată în podul casei. Din primele date rezultă că minora a fost dusă de părinţi, joi, la şcoală. Era elevă în clasa a VIII-a, la Şcoala Gimnazială Miron Costin din Burdujeni.

oi, aceasta a participat la un carnaval al toamnei organizat în şcoală, unde a avut un rol activ, fără a da ceva de bănuit. Din câte se pare macabra descoperire a fost făcută de fratele mai mic al fetei. Mama fetei, anunţată că s-a întâmplat ceva rău, a venit de urgenţă acasă, însă minora era decedată.
 
Poliţiştii nu au suspiciuni cu privire la ce s-a întâmplat, existând indicii certe despre cum fata şi-a pregătit actul suicidal. Lângă cadavru a fost găsit un scaun. Joi, în ultima sa zi, minora i-a dat unei colege cu care se înţelegea foarte bine un jurnal, rugând-o să-l citească. Acel jurnal a ajuns acum la poliţişti. Fata era un elev mediu, fără probleme deosebite la şcoală, iar din primele date adunate de la apropiaţi se pare că avea o relaţie tensionată în familie.
 
Cert este că fata era un copil rebel şi introvertit. Pe contul de Facebook al fetei erau postate mai multe imagini care ar fi trebuit să dea mult de gândit. Fotografia de profil era cu un copil plin de sânge, scrie Monitorul de Suceava.

 

Citește și...