Imagini de infarct cu noua iubită a lui Papadopol! Adriana Irimescu și-a scos decolteul la înaintare

Autor:
Publicat: 21/09/2019 | 11:11
Imagini de infarct cu noua iubită a lui Papadopol! Adriana Irimescu și-a scos decolteul la înaintare

La scurt timp după ce cuplul Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol și-a spus adio, după 12 ani de relație, actorul s-a dat de gol cu noua lui cucerire, o colegă de scenă…cu multe calități fizice! 

Pe 19 iunie Ioana Ginghină făcea o dezvăluire care i-a şocat pe mulţi dintre admiratorii săi. Actriţa şi soţul său, Alexandru Papadopol, au decis să divorţeze după o căsnicie care a durat 12 ani. Ioana s-a împăcat cu situaţia, inclusiv cu ajutorul unui psiholog, în vreme ce Papadopol și-a găsit foarte rapid liniștea în brațele fostei soții a lui Adrian Titieni, pe nume Adriana.

La mijlocul lunii august, Alexandru şi Adriana au fost surprinși în ipostaze tandre, în plină stradă.

Adriana se pare că trăieşte din nou fiorii dragostei şi se simte încrezătoare, judecând după imaginile pe care le-a încărcat recent pe pagina personală a unei reţele de socializare.

Îmbrăcată office, într-o fustă albă şi purtând un sacou, desfăcut generos în zona bustului, aşa a pozat fosta soţie a lui Adrian Titieni. Încălţată cu o pereche de tocuri ameţitoare şi cu o coafură care a accentuat frumusețea naturală a părului său creţ, Adriana a pozat în ipostaze provocatoare, iar bucuria reuşeşte să treacă dincolo de aparatul de fotografiat, relatează click.ro.