Loading the player...

Costel Corduneanu, considerat liderul celei mai temute grupări din zona Moldovei, a petrecut de minune  la lăutari alături de Sandu Lungu, unul dintre concurenţii de la ”Uite cine dansează!”. Fratele lui Adrian, cunoscut şi ca ”Spaima Moldovei”, era într-o formă de zile mari, asemenea luptătorului de 150 de kilograme, care nu s-a dat în lături şi a gustat bucate tradiţionale. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)
 
 

Corduneanu a mers la un restaurant cu specific românesc împreună cu prietenii săi, printre care şi Sandu Lungu, acolo unde toţi au petrecut de minune. Ospăţ boieresc, udat din plin cu vin şi bere, iar de la paranghelie nu puteau lipsi lăutarii. Dacă la început aceştia cântau la altă masă, nu după mult timp Costel le-a făcut semn să se apropie, în timp ce cântau ”Ionel, Ionelule”. Acesta a avut şi o melodie preferată, ”La Chilia-n port”, semn că fratele ”Spaimei Moldovei” nu ascultă doar hiturile lui Adi Minune. Lăutarii au început să cânte piesa dorită de acesta, în timp ce Corduneanu zâmbea de mama focului. ”Pentru fratele nostru!. Pentru campion”, spunea Costel, în timp ce arăta spre Sandu Lungu. (CORDUNEANU A FĂCUT FRĂŢIA ”ANTI-BUCUREŞTI”.

Sandu Lungu participă  la ”Uite cine dansează”
Sandu Lungu participă la ”Uite cine dansează”

Iar luptătorul a ţinut să-i mulţumească pentru vorbele frumoase printr-un gest elocvent care simbolizează respect. Petrecerea a continuat, Costel Corduneanu, Sandu Lungu şi ceilalţi s-au distrat de minune, şi, cel mai probabil, lăutarii au plecat acasă mulţumiţi, cunoscut fiind că fratele lui Adrian este generos când vine vorba de muzicanţi. (CE A FĂCUT FLORIN SALAM PENTRU ADRIAN CORDUNEANU)

Citeste despre:costel corduneanu lautari, sandu lungu uite cine danseaza


Share On Facebook