Imagini de senzaţie cu al doilea om din România! Călin Popescu Tăriceanu a petrecut pe muzică lăutărească

Publicat: 17/08/2017 | 00:00

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului şi al doilea om în stat, s-a distrat de minune la Mamaia alături de soţie şi de prieteni, pe acorduri de muzică lăutărească. Nu, nu vă gândiţi că Florin Salam  i-a cântat şefului ALDE celebra melodie ”Brazilianca” sau ”Saint Tropez”. Şi nici AdI Minune nu a fost prezent ca să cânte ”Of, viaţa mea!”. Atmosfera a fost întreţinută de Nelu Vlad şi formaţia Azur, iar muzica a fost pe placul preşedintelui Senatului.(Şeful Senatului şi-a ”terorizat” gărzile personale!)

Tăriceanu a dat o fugă la Mamaia ca să scape de cădura insuportabilă din Bucureşti, iar după ce s-a răcorit în apa mării, şi-a făcut apariţia la o terasă de lux împreună cu soţia şi cu mai mulţi prieteni, printre care şi Jean Tucanu, om de afaceri, membrul ALDE şi proprietar de avion şi elicopter. Al doilea om în stat nu a făcut cale întoarsă când a văzut că Nelu Vlad şi formaţia Azur cântă la respectiva terasă, ba din contră. S-a aşezat la masă şi, extrem de vesel, a început să discute cu Jean Tucanu. Iar în tot acest timp Nelu Vlad cânta celebrile hituri ”Se mărită Mona”, ”Domnişoară, domnişoară” sau ”Când apare soarele, ies la plajă fetele”. Şi Loredana Moise, soţia lui Tăriceanu, părea încântată de muzica lăutărească şi asculta hiturile Azur, mai ales atunci când soţul ei discuta ceva serios cu Jean Tucanu.

Cu siguranţă, mulţi dintre cei prezenţi acolo ar fi vrut să-l vadă pe Tăriceanu dansând pe acorduri de muzică lăutărească, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Nici măcar celebra melodie ”Se mărita Mona” nu l-a făcut pe şeful statului să se scoale de pe scaun şi să iasă la dans. Pentru că abilităţi are, dacă ne amintim de episodul din 2008, atunci când actualul lider ALDE a dansat Tarantela, un dans popular specific napoletan, cu numeroase piruete.(TĂRICEANU, pus sub urmărire penală de către DNA!)