Loading the player...

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de ”dumnezeieşti” cu Bogdan Bălan, ginerele lui Adriean Videanu, de pe plaja milionarilor din Mamaia. Aflat cu logodnica, Diana, pe litoral, avocatul şi-a făcut cruce imediat după ce s-a aşezat pe şezlong şi a stârnit uimirea celor prezenţi în zonă.

Căldura excesivă din weekend-ul trecut l-a determinat pe Bogdan Bălan să se „refugieze” pe litoralul românesc. Ginerele lui Adrian Videanu nu a plecat singur la mare, ci alături de logodnica sa, Diana. Cei doi s-au jucat preţ de câteva minute în mare, s-au stropit cu apă, după care s-au retras spre şezlonguri. (VEZI AICI: Se schimbă ”garda veche”! Ginerele lui Videanu a ”dat o mână”, la plajă, cu cel mai tânăr ministru de Finanţe!)

Bogdan Bălan a oferit şi un moment memorabil, pe care CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vi-l prezintă în exclusivitate. Imediat după ce s-a aşezat pe şezlong, avocatul s-a închinat, spre uimirea celor prezenţi în zonă. În semn de mulţumire, probabil, pentru viaţa liniştită pe care o trăieşte alături de Diana, al cărei tată are o avere estimată la 200-220 de milioane de euro. Cert este că ginerele lui Videanu face rugăciuni pe şezlong şi nu este glumă!

Pe şezlong, Bogdan Bălan a preferat să citească dintr-o carte scrisă de Nicolae Steinhardt. Pentru câteva clipe, ginerele lui Adriean Videanu a preferat lectura în locul jocului de table, sport pe care îl adoră. Cutia cu puluri şi zaruri a fost, prezentă, totuşi pe plajă, însă avocatul a neglijat-o pentru o perioadă.

De precizat că Bogdan Bălan a preferat să stea îmbrăcat pe plajă, cu o pereche de pantaloni scurţi şi un tricou. Asta în timp ce logodnica sa a preferat să facă plajă chiar lângă soţul ei. Cert este că ambii s-au simţit perfect pe litoral şi au avut parte de un weekend relaxant, aşa cum şi-au dorit. (CITEŞTE ŞI: "Stăpânii" şoselelor! Fiica lui Videanu & logodnicul ei au ignorat cu succes toate regulile de circulaţie!)

Bogdan Bălan şi Diana Videanu îşi vor uni destinele în septembrie, anul acesta. Până să se îndrăgostească de avocat, fiica fostului primar al Capitalei a avut o relaţia cu Cristi Toporan, care a încetat din viaţă în octombrie 2016, răpus de o boală necruţătoare.

Citeste despre:bogdan balan, diana videanu, ginerele lui adriean videanu, adriean videanu, bogdan balan diana videanu la mare, bogdan balan dumnezeu, bogdan balan credincios


Share On Facebook