IMAGINI EMOŢIONANTE. Doi bătrâni din Arad arată că dragostea nu se stinge nici după jumătate de secol de căsnicie. „Chiar de-ar fi să mor…”

Publicat: 07/02/2018 | 14:07

Petru şi Lenuţa sunt doi bătrâni dintr-un sat, din judeţul Arad, protagoniştii ai unui videoclip, realizat de către un un tânăr artist-fotograf, în care demostrează că dragostea dintre ei nu a murit nici după 50 de ani de căsnicie. (VEZI ŞI: Povestea preotului ialomiţean care hrăneşte sufletele necăjite. A "înfiat" zeci de sărmani de toate vârstele)

În “Declaraţie de Dragoste”, bătrânii spun că au avut o viaţă fericită şi îşi mulţumesc unul altuia pentru ceea ce au trăit. “Tinereţea o trecut cam repede”, spune Petru, care este completat de Lenuţa.

“O fost o viaţă frumoasă până la anii ăştia şi dacă ar putea să fie şi pruncii şi nepoţii aşa cum ne-am petrecut noi viaţa… Să fie şi ei fericiţi! Când am fost beceagă şi or fost pruncii mici, şi mă temeam că mor, el m-o încurajat şi o zis că dacă chiar ar fi să fie să mor, el nu se mai căsătoreşte. Rămân în amintirea lui şi o să aibă grijă de copii”, spune soţia lui Petru.

David Ardelean, realizatorul videoclipului, spune că povestea bătrânilor îl inspiră şi îşi invită prietenii de pe Facebook să-i cunoască consătenii.

“Un cuplu care mă inspiră! Doi oameni cu trăsături frumoase şi cuvinte alese. Un rezultat al unei vieţi frumoase poate fi şi o bătrâneţe cu zâmbetul pe buze şi cu iubire în inimă. Vă invit să îmi cunoaşteţi consătenii minunaţi!”, spune David.

David Ardelean este artist-fotograf , absolvent al Grupului Ioan Buteanu din Gurahonţ (Arad), profil uman şi student al Facultăţii de Arte şi Design din Timişoara, secţia Foto-Video. (CITEŞTE AICI: Florin Piersic a rupt tăcerea. Cum a fost povestea de dragoste dintre el şi Angela Similea. “Era cel mai mare trofeu, cum ar fi Angelina Jolie acum”)

Este câştigătorul mai multor premii la concusuri foto-video, printre care locul I – portret, Rotarii 2011, premiului Dinapos la fotografie verde – în cadrul Festivalului de Arte pentru Liceeni (LicArt) – 2011, locul I, categoria ” Burlesque, pitoresc, romanesc ” – 2012, locul II, categoria ” Prin lentila lui Bresson ” – 2012. A fost nominalizat la premiul Inspired 2012 şi are lucrări în două expoziţii de grup din cadrul festivalului Photo Romania 2013, Cluj.

DAN ANDREI

Citește și...