Imagini exclusive. Fiica & ginerele lui Ogică s-au întors SUPĂRAŢI din luna de miere!

Publicat: 09/07/2017 | 00:00

Raluca Ogică, fosta asistentă TV a Simonei Gherghe, a devenit, în sfârşit, soţia lui Adrian Ropotan, cel care îi este alături de aproape şapte ani. (Vezi AICI imagini cu Raluca în rochie de mireasă) Cei doi au respectat tradiţia şi au mers într-o frumoasă lună de miere, pe meleaguri greceşti. Doar că la întoarcere, CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, i-a întâlnit într-o dispoziţie deloc grozavă.  (CITEŞTE ŞI: Fosta asistentă a Simonei Gherghe a făcut ”petrecerea burlăciţelor” în avans, până la 3 dimineaţa!)

Raluca şi Adrian s-au întors din Grecia cam… posomorâţi. Cel puţin asta se vede în imaginile pe care CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, le-a obţinut cu soţii proaspăt reveniţi din vacanţă, în timp ce mergeau să mănânce în oraş. După cum se observă, la un moment dat, pe stradă, Ropotan, nu prea entuziast, i-a luat-o înainte soţiei sale, care îl urmează la câţiva paşi distanţă, vorbind la telefon, cu o mină preocupată.

Tot într-o vacanţă şi tot în Grecia, venea, anul trecut, şi cererea în căsătorie. Raluca povestea atunci că vrea să fie mamă tânără, aşa că se va pune pe treabă imediat după nuntă. (AFLĂ MAI MULTE DE AICI)

La anul va avea loc nunta, în luna iunie, în Bucureşti. Tot timpul ne-am gândit la detalii, dar cred că nu realizez ce se va întâmpla şi nu m-a luat impulsul de a face ceva. Eu sunt o persoană care face multe lucruri pe ultima sută de metri şi cred că aşa se va întâmpla şi cu nunta. Nu m-am pregătit cu nimic. Am o idee de rochie de mireasă, dar nu m-am uitat deloc, nu am probat. Vreau să o cumpăr cu puţin timp înaintea nunţii. Sunt schimbătoare şi mă tem să nu-mi schimb gusturile până atunci„, povestea Raluca Ogică anul trecut. (CITEŞTE ŞI: STELIAN OGICĂ s-a decis! Nu renunţă la milionul de dolari pe care l-ar fi câştigat la Loto)

Citește și...