Imagini fabuloase cu cel care a făcut PROTV-ul! ”Inventatorul” a dat lovitura cu…

Publicat: 28/09/2016 | 00:00

Adrian Sârbu, fondatorul PRO TV şi cel care a adus televiziunea modernă în România acum 25 de ani, zis tocmai din aceasta cauza in cercul sau de prieteni "Inventatorul", a dat iarăşi lovitura: #selfie69, filmul produs de el este pe primul loc la număr de spectatori şi încasări în box-officeul românesc, în ultima săptămână. O comedie cu recenzii aparte!

Sârbu a lucrat în familie acest succes cinematografic, regizoarea filmului fiind nimeni alta decât iubita lui, Cristina Iacob (26 de ani). Relaţia lor pare extrem de solidă şi au toate motivele să fie fericiţi, mai ales după succesul repurtat, relaxându-se pe biciclete, o pasiune mai veche a cuplului.
„Sunt regizor de film, viaţa mea personală e una de om normal şi nu interesantă. De asta sunt regizor, pentru că îmi place să stau în spate, nu în faţă. Nu e nimic de povestit, e ceva foarte simplu şi normal. Suntem doi oameni normali. Dacă şi când va fi nunta, doar Dumnezeu poate să ştie”, a povestit nu demult Cristina Iacob.

Adrian Sârbu şi iubita lui s-au plimbat cu bicicleta în Capitală.
Adrian Sârbu şi iubita lui s-au plimbat cu bicicleta în Capitală.

În weekenduri dar nu numai, cei doi se bucură enorm de mersul pe bicicletă. In Bucuresti sau Ilfov. Cancan.ro, site-ul nr.1 din România, i-a filmat zilele trecute în timp ce se plimbau pe străzile Capitalei. Adrian Sârbu purta un trening verde fosforescent – culoare sa preferată la care nu renunţă sub nici o formă şi nici n-ar avea de ce- , iar Cristina Iacob a optat şi ea pentru haine sport. Amândoi, regulamentari, cu cască! Bravo, domne!