Imagini fabuloase cu soţia ”Primarului Playboy”. Fosta prima doamnă a comunei şi-a făcut fenta la Dubai!

Publicat: 12/10/2017 | 00:00

Anca Bostan, fosta primă doamnă a comunei Sascut, loveşte din nou! Soţia lui Cristinel Bostan, ex-primarul din Sascut, şi-a făcut "fenta" la Dubai, acolo unde a mers alături de soţul ei. După ce a demisionat, în 2015, din pricina problemelor cu justiţia, Cristinel Bostan, la vremea respectivă unul dintre cei bogaţi primari de comună din România, a început să se plimbe alături de soţia lui prin toată lumea! (VEZI ŞI: Fiul primarului i-a şocat pe clienţii VIP din celebrul restaurant Bagatelle. Prinţişorul de la Tărtăşeşti a petrecut la Saint Tropez cu şampanie IRON MAN, mariachi şi… manele!)

Recent, Cristinel şi Anca Bostan au fost la Dubai, iar imaginile postate de fosta primă doamnă a comunei Sascut cu siguranţă le-au făcut invidioase pe multe dintre cunoştinţele sale. Anca Bostan s-a bucurat de numeroasele obiective turistice ale Dubaiului, printre care şi Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume (830 de metri). De asemenea, s-a lăsat alintată de apele perfect limpezi ale Dubaiului, fotografiindu-se, în „fentă”, cu mâna ridicată şi cu ochelarii de soare la ochi.

Cristinel şi Anca Bostan au văzut aproape toată lumea

După ce şi-a dat demisia, în 2015, din funcţia de primar al comunei Sascut, Cristinel Bostan a început un lung şir de excursii în întreaga lume, alături de soţia lui, Anca. Printre destinaţiile turistice care nu le-au scăpat soţilor Bostan se numără Palma de Mallorca, acolo unde parcă sunt de-ai casei, Ibiza, Monaco, Germania, Croaţia, Olanda (au fost, evident, şi în Amsterdam). În Dubai, cea mai recentă destinaţie turistică în care s-au fotografiat, soţii Bostan au mai fost şi în trecut. (VEZI ŞI: Arestat, la un moment dat, într-un dosar de corupţie, Cristinel Bostan s-a retras din politică şi… Primarul Playboy & fosta primă doamnă a comunei au speriat Mediterana cu fentele lor!)

Cum a fost condamnat Cristinel Bostan

Pe lângă faptul că este unul dintre cei mai bogaţi (foşti) edili de comună din România, Cristinel Bostan este şi un personaj foarte cunoscut în presă. De-a lungul timpului, a fost supranumit de mass-media „Primarul Playboy” sau „Mazăre 2”.

În mai 2015, Cristinel Bostan a fost condamnat la închisoare cu executare după ce ar fi semnat, în 2011, facturi şi ordine de plată pentru o revizie făcută de SC Dragoliv, firmă în care asociat este soţia sa, la un utilaj al Primăriei, lucrare în valoare de 2.900 de lei. Pentru această infracţiune, Judecătoria Bacău l-a condamnat pe Cristinel Bostan la şase luni de închisoare, dar primarul comunei Sascut mai avea o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare pentru ultraj, rămasă definitivă. Cele două pedepse s-au contopit, iar Cristinel Bostan a primit o condamnare de doi ani şi şase luni, pe care acesta a atacat-o cu recurs. În aşteptarea unei sentinţe definitive, „Primarul Playboy” se bucură din plin de viaţă, călătorind în toată lumea. (VEZI ŞI: A trecut peste perioada de detenţie şi a revenit în forţă! ”Sultanul de la malul mării” a apărut în club cu un harem de 8… Una şi una! – VIDEO EXCLUSIV CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România)

Problemele cu justiţia l-au determinat în 2015 pe Bostan să îşi dea demisia din funcţia de primar al comunei Sascut. „Vă anunţ că începând cu data de 1 august 2015, din motive personale, mi-am înaintat demisia din funcţia de primar al comunei Sascut, judeţul Bacău, către prefectul judeţului Bacău, dl. Dorian Constantin Pocovnicu. Vă iubesc şi sunt alături de dumneavoastră aşa cum aţi fost alături de mine din 2008 şi până astăzi. Al dumneavoastră «copil», aşa cum îmi spuneaţi mereu când ne întâlneam”, şi-a explicat atunci Cristinel Bostan decizia pe Facebook.

În comuna pe care a condus-o, Cristinel Bostan a dezvoltat numeroase afaceri, aşa că nu are de ce să îşi facă griji în privinţa zilei de mâine. Printre business-urile pe care le deţine în Sascut se numără un service auto, o discotecă, televiziunea prin cablu, o firmă de taxi şi o spălătorie auto. (CITEŞTE ŞI: Declaraţia lui de avere e goală ca… o nudistă la Vama Veche! Cel mai ”sărac” prefect multimilionar, vacanţe la St. Tropez şi şampanii pe cameră)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Recomandarea CIAO.RO