Imagini halucinante! Un român s-a tăiat pe corp într-un LIVE pe Facebook! Nimeni nu mai ştie nimic de el de când s-a oprit transmisiunea

Publicat: 21/11/2017 | 15:56

Zilele trecute, un român stabilit în Marea Britanie a şocat internetul. Bărbatul a intrat live pe Facebook, la 4 dimineaţa, într-un grup destinat românilor aflaţi în Marea Britanie. În timpul transmisiunii live, a început să se taie, în timp ce internauţii îl priveau şocaţi.

În timp ce unii au încercat să îl ajute, alţii l-au îndemnat să se taie în continuare. Peste o sută de oameni au privit, în timp real, momentul în care bărbatul a început să se taie pe mâin, pe picioare şi pe piept. 

„Asta înseamnă să ai probleme grave la mansardă!”, „Ai nevoie de ajutor specializat”, „N-a fost marfa bună şi s-a tăiat băiatul”, „Încearcă şi la gât”, „Ăsta e scăpat de la nebuni, săracul”, „Bă, eşti nebun…”, „Doamne fereşte, de ce îl încurajaţi să îşi facă rău? De ce nu îl ajutaţi să nu-şi mai facă?”, au fost reacţiile oamenilor care s-au uitat la transmisiunea live.

Incidentul a avut loc în urmă cu două zile, iar de atunci, nimeni nu mai ştie nimic despre bărbat. Mai mulţi oameni au încercat să dea de el, pentru a-i oferi ajutor, însă acesta e de negăsit. Nu răspunde pe Facebook şi nimeni nu îl poate contacta sub nicio altă formă.

„Din ce am înţeles, videoclipul a fost şters şi raportat de adminii grupului. Au fost multe discuţii şi comentarii pe tema subiectului respectiv pe acest grup. Ei încearcă să îl localizeze pe individ prin Marea Britanie”, ne-a declarat un martor.