Imagini în premieră absolută! Avem detalii EXCLUSIVE despre mega-concertele Andrei!

Publicat: 22/02/2017 | 14:48

Ultima săptămână din luna februarie, numită şi "luna iubirii", aduce nişte veşti excepţionale pentru Andra, fiindcă îşi lansează noul album, dar şi un box-set în serie limitată la concertele de la Sala Palatului, despre care vă oferă acum CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, detalii exclusive! Andra lansează pe 24 februarie un nou album: “Iubirea schimbă tot”, cu piese în premieră. Lansarea CD-ului va avea loc odată cu primul din cele trei concerte pe care le va susţine la Sala Palatului. Astfel, spectatorii care au cumpărat biletele la concertul artistei vor putea fi primii care cumpără noul album al Andrei, al 13-lea din cariera artistei. Acesta conţine 18 piese ce nu au mai fost lansate până acum pe CD, 12 dintre ele putând fi ascultate în premieră absolută. (detalii AICI)

Mai mult, doar la concertele de la Sala Palatului vor fi puse în vânzare box-seturi în serie limitată, disponibile doar în 500 de exemplare. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, vă oferă acum în premieră imaginile de la şedinţa foto realizată de îndrăgita cântăreaţă, special pentru imaginile ce vor fi folosit în box-set-urile „Iubirea Schimbă Tot”, care vor conţine noul album în format CD, trei magneţi cu imaginea Andrei, un memory stick ce conţine noul album în format digital precum şi cele mai cunoscute hituri ale solistei, patru cartoline cu autograful Andrei, precum şi un mega poster de 70×100 cm cu imaginea artistei. Albumul în format CD are preţul de 39,99 lei, iar box-setul în ediţie limitată, 150 de lei. Pe 24, 25 şi 26 februarie, Andra va susţine trei concerte la Sala Palatului pentru 15.000 de fani. (vezi AICI)

Andra a pregătit o serie de ţinute speciale în cadrul şedinţei foto realizată pentru box-seturile pe care le vor primi fanii.
Andra a pregătit o serie de ţinute speciale în cadrul şedinţei foto realizată pentru box-seturile pe care le vor primi fanii.

Îndrăgita solista marchează astfel un record pentru România, întrucât este primul artist care reuşeşte să vândă toate biletele pentru primele sale trei concerte de acest tip de la Sala Palatului, demonstrând încă o dată că este cea mai iubită solistă din România. 15.000 de admiratori vor sosi la mult-aşteptatele concerte ale artistei de pe tot teritoriul ţării, dar şi de peste hotare. S-au vândut bilete inclusiv în Spania, Germania şi Italia. Se anunţă trei seri de spectacole live de neuitat. Concertele live vor dura fiecare două ore şi jumătate, vor beneficia de cea mai amplă producţie a unui artist român într-o astfel de locaţie şi vor oferi publicului surprize memorabile şi o experienţă auditivă şi vizuală impresionantă.

Citește și...