IMAGINI ÎN PREMIERĂ! Are 15 ani şi… Cât s-a schimbat fiica lui Crin Antonescu, pe care n-ai mai văzut-o de ani buni!

Publicat: 29/12/2016 | 00:02

După ce a trecut de drama dispariţiei premature a primei sale soţii, liberalul Crin Antonescu are acum o familie superbă iar fiica lui e deja o adevărată domnişoară, foarte frumoasă. Crin Antonescu şi-a petrecut sărbătorile de Crăciun în România, şi s-a întors la Bruxelles.

Crin Antonescu este un părinte extrem de mândru de fiica lui Irina, în vârstă de 15 ani. Puştoaica s-a făcut mare şi a adus numai bucurie în sufletul părinţilor săi, Crin Antonescu, şi cea de-a doua lui soţie, devenită mamă şi pentru Irina, europarlamentarul Adina Vălean. Familia şi-a petrecut Crăciunul în România, alături de prieteni şi apropiaţi, iar miercuri s-au întors la Bruxelles, unde locuiesc. Adina Vălean este europarlamentar şi vicepreşedinte al Parlamentului European.

CANCAN.RO i-a filmat pe aeroport, în momentele premergătoare îmbarcării. Cu puţine bagaje, Crin şi familia lui au zăbovit la un free-shop, de unde şi-au luat câteva mici obiecte de consum scutite de taxele vamale. Cât timp au stat la coadă, puştoaica a fost preocupată de telefon şi abia a răspuns, scurt, întrebărilor puse de tatăl ei, după care au mers cu toţii către terminalul de plecări.

În vârstă de 56 de ani, Crin Antonescu este căsătorit cu europarlamentarul Adina Vălean. Marea lui dragoste a fost Aura, mama Irinei, care şi-a pus capăt zilelor la inceputul lunii iulie a anului 2004. Soţia lui Crin s-a aruncat de la etaj, pentru că nu a mai vrut să se chinuie pe ea şi pe cei din jur, suferind de cancer. Tragedia s-a petrecut in zorii zilei, in timp ce soţul si fetiţa dormeau in casă.

(Gabriel Niculescu)

Citește și...