Casandra, cunoscută sub numele de "Vispea lui Ogică", s-a făcut remarcată în showbiz în urma căsniciei cu Stelian Ogică, însă relaţia lor amoroasă a început cu stângul, iar despărţirea a fost inevitabilă.

În urmă cu ceva timp, Casandra a decis să părăsească România, în prezent locuieşte în Slovenia, însă este vizibil schimbată, iar CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, vă arată în premieră imaginile. Blonda este mult mai matură, a renunţat la ţinutele sumare, acum se îmbracă şi se comportă ca o adevarată doamnă, după cum ne arată chiar ea prin fotografiile postate pe pagina sa de Facebook.

Blonda a recunoscut la momentul respectiv că s-a prostituat şi ne declara cât cerea pentru o partidă de amor: "Pentru o partida de amor luam 2.000 de euro. Ajunsesem sa intretin relatii sexuale cu barbati de toate varstele. Cand vedeam un barbat de 50 de ani simteam numai scarba si ura pentru cel care ma folosea pentru ca sa ii fie lui bine".

Ogică şi ”Viespea” au fost căsătoriţi timp de trei ani, însă relaţia a luat sfârşit după un an jumătate. Cei doi s-au certat crunt, şi-au aruncat cuvinte grele, iar blonda a locuit o vreme în Austria împreună cu un medic. ”Spaima Loteriei” a fost cel care a făcut-o cunoscută pe Casandra. Pe când avea doar 18 ani, blonda a început o relaţie cu Ogică, iar la scurt timp s-au căsătorit. La momentul respectiv, bărbatul a făcut tot posibilul să o facă cunoscută pe soţia lui, blonda devenind astfel "Viespea lui Ogica", datorită taliei incredibil de mică.

Citeste despre:viespea lui ogica, cum arata viespea lui ogica, stelian ogica sotie, casandra viespea lui ogica schimbata


Share On Facebook