Imagini în premieră. S-a retras din politică, iar acum… Era ”Doamna de fier” a Capitalei în urmă cu 10 ani. Uite cum arată azi!

Publicat: 23/09/2017 | 00:00

Mioara Mantale, fosta ”Doamnă de Fier” a Capitalei, întinereşte pe zi ce trece. E drept, ţinuta o ajută din plin, una tinerească, fustiţă de blugi, bluziţă înflorată, tenişi viu coloraţi... CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a întâlnit-o pe femeia care timp de doi ani a fost prefectul Bucureştiului la cumpărături într-un centru comercial. Cum a condus, la viaţa ei, cu mână de fier, aşa şi-a făcut şi treaba în magazin, unde a măsurat, din ochi şi de multe ori, tot ce-şi dorea sufleţelul ei. (VEZI ŞI: Mioara Mantale, model de relaxare: cu decapotabila la cumpărături, în trening, la prânz!)

Mioara Mantale a parcat elegant maşina, un Volvo sport, apoi, fuguţa la Ikea. Planurile şi le făcuse, probabil, cu mult timp înainte, listă mare şi diversificată. Cu mobilul în mână, fostul politician şi-a făcut, pentru orice produs, calculele. La un moment dat, chiar a sunat, pentru a cere cuiva părerea.

La fiecare produs în dreptul căruia s-a oprit, Mioara a măsurat atent, a butonat telefonul şi calculat din nou.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, nu a ratat momentul când Mioara Mantale s-a aşezat pe un scaun, pentru a-l testa, apoi i-a verificat designul dar… a apucat-o strănutul. S-a liniştit şi şi-a continuat vizita în complex. A mai făcut câteva notări pe mobil. Lista pe care şi-o conturase cu minuţiozitate s-a haşurat. Misiune îndeplinită.

Mioara s-a ”furişat” apoi printre oameni şi… ţintă către maşină. A urcat, a dat grijulie cu spatele, s-a asigurat şi dusă a fost. (CITEŞTE ŞI: Are o siluetă de invidiat, dar ridurile o trădează! Cum arată Mioara Mantale, fostul prefect al Capitalei, la 48 de ani)

Cine este ”Doamna de Fier” a Capitalei

Mioara Mantale a fost una dintre femeile de succes din politica românească. Ea a avut mai multe funcţii importante, în cariera sa de politician. A fost consilier general la Primăria Capitalei (2004-2005), apoi, prefect al Bucureştiului (2005-2007) şi consul general al României la Strasbourg (2011-2013).

În 2011, Mioara Mantale demisiona din funcţia de inspector guvernamental, după ce, cu un an înainte, eliberase postul de subprefect al Capitalei, pe care-l ocupase timp de trei ani. (VEZI AICI: O mai ştiţi pe sexy-prefectă? Uite-o în acţiune! Totul s-a întâmplat în “cartierul vedetelor!”)

CRISTIAN BLĂNUŢĂ

 

Citește și...