CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini interzise cardiacilor cu Alexandra Khefren, eleva din Ferentari care şi-a vândut virginitatea pe internet cu 2,3 milioane de euro. Tânăra s-a pozat în baie într-o poziţie care i-a scos în evidenţă formele apetisante.

Spre finele anului trecut, Alexandra Khefren, în vârstă de 18 ani, a ajuns să fie cunoscută nu doar de o ţară întreagă, ci de toată planeta, după ce a decis să îşi scoată virginitatea la vânzare, în mediul online, contra sumei de 2,3 milioane de euro. Tânără a renunţat, însă, la idee şi, în cele din urmă, a ales să facă pentru prima oară sex cu iubitul ei, raperul Neli. (CITEŞTE ŞI: Alexandra Khefren, în ipostaze intime alături de cel căruia i-a oferit virginitatea! Ce a declarat tânărul după ce s-a consumat noaptea de amor)

Alexandra Khefren nu s-a cuminţit, însă, deloc. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia unor fotografii incendiare cu eleva din Ferentari. Tânăra s-a dezbrăcat în baie şi a rămas doar în bikini. S-a asigurat, apoi, că sânii sunt mascaţi corespunzător şi a realizat nişte poze de toată frumuseţea. Bruneta s-a fotografiat într-o poziţie care i-a scos în evidenţă formele apetisante, iar imaginile sunt interzise minorilor.

Priveliştea este absolut încântătoare. După ce vor vedea imaginile, nu este exclus ca persoanele care s-au arătat interesate să-i cumpere virginitatea să regrete, acum, că nu au sărit cu “caşcavalul”. Cert este că Alexandra are talent în faţa aparatului de fotografiat şi ştie care sunt ipostazele care o avantajează.

În luna aprilie, Alexandra Khefren mărturisea că povestea cu vânzarea virginităţii a fost o minciună ca să se promoveze în lumea modellingului. “Nu a fost nimic adevărat! A fost o strategie de marketing alcătuită de mine şi de fostul meu prieten. Nu există acel om din Hong Kong, e inventat de fostul meu prieten. Sper să am contracte mai multe şi să am o deschidere în lumea modellingului mai mare. Ideea i-a aparţinut lui. O apariţie începe de la 1000 de euro. Anul acesta vreau să fac un milion sau chiar trei milioane de euro”, a spus eleva din Ferentari. (VEZI AICI: Eleva din Ferentari care şi-a vândut virginitatea rupe tăcerea! ”Marele milionar e un pârlit, un sărac cu maşini închiriate şi…”)

Citeste despre:alexandra kefren, alexandra kefren filmulet baie, alexandra kefren sexy, alexandra kefren virgina, romanca care isi vinde virginitatea, aleexandra kheefren, virginitate scoasa la licitatie, anunt socant, adolescenta virgina


Share On Facebook