Acasă » Galerie foto » Imagini LIVE de la despartirea de marea actrita! Romania isi ia „adio” de la Stela Popescu!

Imagini LIVE de la despartirea de marea actrita! Romania isi ia „adio” de la Stela Popescu!

De: Cancan 24/11/2017 | 10:49

După ore bune în care întrebarea: "Care e cauza decesului Stelei Popescu?" a fost pe buzele tuturor, legiştii au dat verdictul. Stela Popescu nu a murit din cauza unui infarct, ci a făcut un accident vascular cerebral. Informaţia a fost făcută publică de o sursă apropiată anchetei, sub protecţia anonimatului, pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România.

UPDATE 20:00 S-a aglomerat spre seară în faţa teatrului Constantin Tănase de pe Calea Victoriei din Bucureşti. Trotuarul e plin de oamenii veniţi să-şi ia rămas bun de la Stela Popescu, iar coada se întinde pe zeci de metri

UPDATE 19:15 Un sobor de preoţi a oficiat o slujbă în memoria Stelei Popescu, la priveghiul de la Teatrul Constantin Tănase din Capitală.

Imagini LIVE de la priveghiul Stelei Popescu! –> https://goo.gl/mY21gL Nu ratati si: Stefan Banica Jr. a venit in aceasta seara sa-si ia „adio” de la Stela Popescu! S-a apropiat de sicriu, a inceput sa planga, iar ce a urmat e cutremurator! Toti cei prezenti au ramas fara cuvinte –> https://goo.gl/13yQt5 Sfâşietor! Ce a scris Alexandru Arşinel pe coroana adusă la căpătâiul Stelei Popescu! Oamenii au început să plângă –> https://goo.gl/Pz5pm2 EXCLUSIV. Gestul facut de Ioana Tufaru la capataiul Stelei Popescu, in aceasta seara! Ce a cumparat cu ultimii ei bani fiica Andei Calugareanu! Toti cei prezenti la priveghi au izbucnit in lacrimi: „I-am adus :'( ” –> https://goo.gl/y9kJc2

Posted by Cancan.ro on Friday, November 24, 2017

UPDATE 17:00 În momoria actriţei Stela Popescu şi potrivit tradiţiilor creştineşti, oamenii au aprins zeci de lumânări la locul unde sunt depuse rămăşiţele marii artiste, la Teatrul Constantin Tănase. I-au scris chiar şi numele folosind lumânări aprinse!

UPDATE 16:45 Corina Chiriac este transfigurată de durere. Cântăreaţa a venit să-şi aducă omagiile la catafalcul Stelei Popescu

UPDATE 16:30  Aurelian Temişan a venit şi el la Teatrul Constantin Tănase pentru a o vedea pe Stela. Cântăreţul pare debusolat în mijlocul sutelor de oameni care au îndrăgit-o pe marea actriţă.

UPDATE 15:30 Numeroase persoane continuă să vină la Teatrul „Constantin Tănase” pentru a-i aduce un omagiu Stelei Popescu. S-a format deja în faţa teatrului o coadă destul de mare.

S-a format o coadă destul de mare în faţa Teatrului
S-a format o coadă destul de mare în faţa Teatrului „Constantin Tănase”

UPDATE 14: 45 – Maşina morturară în care era coşciugul în care se află trupul Stelei Popescu a ajuns la Teatrul „Constantin Tănase” din Bucureşti. Mai mulţi admiratori de-ai actriţei s-au înghesuit să o vadă pe Stela Popescu, mai ales că sicriul nu avea capacul pus.

UPDATE 14:29 – Sicriul cu trupul actriţei Stela Popescu trebuie să ajungă din clipă în clipă la Teatrul de Revista „Constantin Tănase”. Sute de oameni au ajuns de câteva ore bune şi aşteaptă să îşi ia rămas bun de la „Doamna Teatrului Românesc”.

UPDATE 14:18 – Maşina mortuară cu sicriul în care se află trupul neînsufleţit al Stelei Popescu a plecat de a plecat de la INML şi urmează să fie depus la la Teatrul „Constantin Tănase”.

UPDATE 13:45 – Trupul neînsufleţit al regretatei actriţa va fi depus la Teatrul „Constantin Tănase”, pe scena căruia Stela Popescu a jucat mai bine de jumătate de secol. Sute de oameni au venit să-şi ia rămas bun de la marea doamnă a teatrului românesc. Oameni simpli, dar şi vedete, au venit să-i aducă un ultim omagiu Stelei Popescu.

Sute de oameni au venit să-şi ia rămas bun de la Stela Popescu
Sute de oameni au venit să-şi ia rămas bun de la Stela Popescu

UPDATE 12:05 – Paparazzii de la CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, au ajuns la IML, unde se afla încă trupul Stelei Popescu. Sicriul în care îşi va dormi somnul de veci actriţa va fi depus în cursul zilei de azi la „Teatrul Constantin Tănase” din Bucureşti. Aici, toţi cei care au iubit-o vor putea merge să-i aducă un ultim omagiu.

UPDATE 11:09 – Simona Gherghe susţine că Stela Popescu ar fi putut fi salvată dacă cineva ar fi sunat la 112 la ultima apariţie în public a actriţei. Vedeta mărturiseşte însă că numai cineva cu studii medicale şi-ar fi putut da seama că aceasta suferise un AVC.

”Am urmarit ultima filmare cu Stela Popescu, de marti seara, la Gala Femeilor de Succes. Au difuzat-o colegii mei, ieri dupa-amiaza. Imaginile sunt, intr-adevar, socante. Discurs incoerent, iritabilitate, la un moment dat, a scapat trofeul din mana. M-am uitat nedumerita la mama, care era langa mine si a am intrebat-o ce poate fi asta. Psihilog de profesie, mama imi spune ca probabil tocmai facuse un spasm cerebral si ca, daca intervenea cineva atunci, putea fi salvata. Dar cine sa intervina? Sa fim cinstiti. Oare ar fi reusit careva, fara studii medicale, sa-si dea seama ca doamna Stela Popescu e in pericol si sa indrazneasca sa cheme o salvare? Poate ca au fost in sala oameni care s-au gandit ca marea actrita are o problema, dar poate ca s-au temut sa nu o jigneasca. Poate au pus-o pe seama oboselii sau a nervozitatii. Asa ca, cinstit, voi ati fi sunat la 112?”, a scris Simona Gherghe pe pagina personală de Facebook.

Prezentatoarea TV a mărturisit că imaginile cu regretata actriţă sunt greu de privit:Adica hai sa fim cinstiti. Inainte sa-mi spuna maica-mea ca sunt semnele unui spasm cerebral, eu ma intrebam daca nu cumva face un rol…Sunt greu de privit, asa e. Ma tot gandesc cu ce-o fi ajuns acolo, cine-o fi dus-o acasa. Daca a vorbit cu fata ei in seara aia (cum inteleg ca s-a intamplat), si-o fi dat seama de la telefon ca e ceva in neregula? oi nu avem cultura asta a acordarii primului ajutor. Nu se fac, din pacate, cursuri in scoli sau la locurile de munca. Iar ca sa recunosti semnele unui AVC… ce sa mai zic. La noi nu intervine lumea cand cade cineva in strada si e mai mult ca evident ca sunt probleme. Eu n-as judeca pe nimeni. Asa, pe net, toti suntem eroi salvatori… Mai ales ca momentele astea de confuzie au alternat cu unele de luciditate.

 

 

Potrivit declaraţiilor în care am intrat în posesie, Stela Popescu a suferit un AVC în urmă cu două-trei zile. Vă reamintim că marţi seara, artista a participat la un eveniment monden, unde a fost premiată pentru întreaga ei carieră.

Citeşte şi: Oana Pellea, despre ultima apariţie a Stelei Popescu în public: „Mi se pare incredibil că nimeni din sală nu a înţeles că începuse să moară acolo, în faţa lor. Doamne, cât de nepăsători…”

„Nu a făcut infarct aşa cum s-a spus. Tocmai s-a încheiat autopsia. Suferise un AVC (accident vascular cerebral ) – cel mai probabil, în urmă cu două trei zile când s-a spart un vas de sânge şi i-a inundat creierul, după care a intrat în comă. Era moartă de aproape 12 ore. Nu avea leziuni externe.”, a declarat o sursă apropiată anchetei în eclusivitate pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România.

Citeşte şi: Fiica adoptivă a Stelei Popescu, desfigurată de durere în faţa casei! Nu a putut să scoată niciun cuvânt

Citeşte şi: VIDEO / Stela Popescu i-a îndeplinit până în ultima clipă dorinţa arzătoare a celui de-al doilea soţ! Cu cine se întâlnea în fiecare dimineaţă actriţa

Citeşte şi: Delia, criticată pentru reacţia pe care a avut-o la moartea Stelei Popescu: „Tu nu eşti om?”

Stela Popescu a murit în dimineaţa zilei de joi, 23 noiembrie

Celebra actriţă a fost găsită fără suflare în casa ei din Bucureşti de fiica vitregă, Doina Maximilian. Ea a venit într-un suflet, după ce artista nu i-a răspuns de mai multe ori la telefon. Stela Popescu va fi condusă pe ultimul drum duminică, 26 noiembrie. Regretata actriţă va fi înmormântată la Mănăstirea Cernica lângă cel de-al doilea soţ, Puiu Maximilian.

Citeşte şi: Legătura neştiută dintre Stela Popescu şi mama Oanei Zăvoranu: „Nu mi-a spus niciodată…”. Totul a fost dezvăluit după moartea regretatei actriţe

„A fost dorinţa ei să fie înmormântată lângă soţul ei, Puiu Maximilian, cum i se zicea acestuia în breaslă. La începutul carierei sale, Stela Popescu s-a îndrăgostit nebuneşte de scriitorul Mihai Maximilian, cu care s-a şi căsătorit în 1969. El îi compunea versurile la scheciurile pe care Stela le interpreta. După moartea lui Puiu, Stela Popescu tot timpul spunea că doreşte să fie înmormântată lângă soţul ei”, a mărtursit Oana Georgescu de la Teatrul Constantin Tănase, potrivit adevarul.ro.

 

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Kate Middleton, PRIMA apariție după ce a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer
Kate Middleton, PRIMA apariție după ce a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
LOVITURĂ DURĂ la Antene: Prezentatorul, DAT AFARĂ de pe post! Șefii nu sunt mulțumiți
LOVITURĂ DURĂ la Antene: Prezentatorul, DAT AFARĂ de pe post! Șefii nu sunt mulțumiți
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Ce diferență mare de vârstă este, de fapt, între Sorana Cîrstea și fiul lui Ion Țiriac. Bruneta e mult mai tânără decât iubitul ei
Ce diferență mare de vârstă este, de fapt, între Sorana Cîrstea și fiul lui Ion...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
GALERIE FOTO „Am 61 de ani, dar am corpul unui bărbat de 38”. Dave explică cum reușește să păcălească procesul de îmbătrânire
GALERIE FOTO „Am 61 de ani, dar am corpul unui bărbat de 38”. Dave explică...
Am fost la ambasada Rusiei să văd „Provocarea”, filmul interzis în România. S-a stricat ceva în spațiu? Nu-i nimic, reparăm cu sârmă
Am fost la ambasada Rusiei să văd „Provocarea”, filmul interzis în România. S-a stricat ceva...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de Narcisa dau totul peste cap: „Dormea la mine…”
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de...
Ireal ce au găsit medicii din Botoșani în burta ei: E URIAȘĂ!
Ireal ce au găsit medicii din Botoșani în burta ei: E URIAȘĂ!
Gabriela Cristea, despre sacrificiile prin care a trecut pentru a ajunge un antreprenor de succes: „Plecam la ora 6:30 și mă întorceam aproape de miezul nopții acasă. Am mâinile atât de muncite.”
Gabriela Cristea, despre sacrificiile prin care a trecut pentru a ajunge un antreprenor de succes:...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Afacerea cu care investitorii arabi ar putea da lovitura în România. Şeicii vor să facă aici bani frumoşi
Afacerea cu care investitorii arabi ar putea da lovitura în România. Şeicii vor să facă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să cadă?
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cuvântul din limba română pe care mulți români îl scriu greșit și nu-l pronunță corect. Îl auzi și tu de multe ori
Cuvântul din limba română pe care mulți români îl scriu greșit și nu-l pronunță corect....
Ce trebuie să știe românii care returnează ambalajele contra garanție la magazin. Metoda prin care aparatele pot fi păcălite să dea 50 de bani pentru PET-urile din afara programului
Ce trebuie să știe românii care returnează ambalajele contra garanție la magazin. Metoda prin care...
Devine obligatoriu prin lege în România. Îți confiscă toți banii. Se aplică din 1 octombrie
Devine obligatoriu prin lege în România. Îți confiscă toți banii. Se aplică din 1 octombrie
Încă o veste bună pentru Florin Dumitrescu, după ce a semnat cu ProTv-ul! Fanii au transmis sute de mesaje de felicitări! El și Cristina sunt în culmea fericirii!
Încă o veste bună pentru Florin Dumitrescu, după ce a semnat cu ProTv-ul! Fanii au...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
S-a dat INTERDICŢIE de la Guvern. A devenit ILEGAL chiar din 2024
S-a dat INTERDICŢIE de la Guvern. A devenit ILEGAL chiar din 2024
Cine a fost amanta lui Florin Piersic. S-a iubit cu actorul timp de nouă ani
Cine a fost amanta lui Florin Piersic. S-a iubit cu actorul timp de nouă ani
Iarna se ÎNTOARCE în România! Meteorologii anunță un nou val de aer polar peste țara noastră
Iarna se ÎNTOARCE în România! Meteorologii anunță un nou val de aer polar peste țara...
Văduva lui Costel Corduneanu, reacţie sfâşietoare după ce interlopul a fost înmormântat! Graţiela, copleşită de durere
Văduva lui Costel Corduneanu, reacţie sfâşietoare după ce interlopul a fost înmormântat! Graţiela, copleşită de...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
Laurette se mută definitiv din România. Vedeta își vinde mașina și luxoasa vilă din Tunari
Laurette se mută definitiv din România. Vedeta își vinde mașina și luxoasa vilă din Tunari
Planta banală care te scapă de stările de oboseală. O găsești în piețe, e foarte ieftină, dar mulți români evită s-o cumpere
Planta banală care te scapă de stările de oboseală. O găsești în piețe, e foarte...
Horoscop zilnic pentru duminică, 21 aprilie 2024. Schimbare mare pentru Berbec, bani pentru Balanță
Horoscop zilnic pentru duminică, 21 aprilie 2024. Schimbare mare pentru Berbec, bani pentru Balanță