Imagini NEDIFUZATE de la cununia religioasă a Sandrei cu Adi Mutu! Soţia „Briliantului”, faţă în faţă cu întrebarea: „L-ai călcat în biserică?”

Publicat: 16/10/2017 | 18:01

Ieri a fost o zi de poveste pentru Adrian Mutu şi frumoasa lui soţie. Cei doi şi-au creştinat unicul fiu, pe Tiago şi şi-au jurat iubire pentru totdeauna în faţa Lui Dumnezeu. În cadrul unui interviu, au fost făcute publice imagini nedifuzate, dar şi detalii picante din ziua nunţii "Briliantului" cu Sandra.

Când şi-a văzut soţia îmbrăcată în rochia de mireasă, Adrian Mutu s-a emoţionat cumplit şi s-a lăsat pradă sentimentelor.

„Frumoasa lu’ tata! Ce frumoasă eşti! Superbă!”, a spus Adi Mutu imediat ce Sandra a coborât toate scările îmbrăcată în rochia de mireasă.

„Briliantul” era atât de emoţionat, încât a uitat să-i dea buchetul minunatei lui mirese, iar Sandra s-a amuzat pe această situaţie.

În biserica în care a avut loc cununia religioasă, soţia lui Adrian Mutu a avut mici probleme din cauza rochiei lungi. Unul dintre sfaturile primite de la unul dintre preoţii care a oficial ceremonia a fost acela ca mirii să aibă răbdare unul cu celălalt în timpul mariajului.

Întrebată dacă l-a călcat sau nu pe Adrian Mutu pe picior, în timp ce înconjurau masa, Sandra a spus că nu a făcut acest lucru. Potrivit tradiţiei, femeile care fac asta, îşi vor ţine toată viaţa sub papuc soţul.

„Nu l-am călcat, dar nu e nevoie”, a spus Sandra Mutu în cadrul emisiunii „Acces Direct”.