Imagini ruşionase cu fiul Niculinei Stoican! Băiatul a umilit o puştoaică beată în club! Şi-a dat pantalonii jos, iar ce a urmat întrece orice imaginaţie! FOTO

Publicat: 18/01/2018 | 12:30

Fiul Niculinei Stoican şi-a făcut de cap într-un club din Austria, acolo unde a urmat cursurile Universităţii Webster din Viena. În timp ce interpreta de muzică populară îi plângea de dor, fiul ei îşi făcea de cap în cel mai trivial mod cu putinţă. Imaginile cu Vlad în ipostaze jenante au devenit virale pe reţelele de socializare, în 2013, atunci când a avut loc întâmplarea.

A depus foarte multe eforturi la scoala. De multe ori spune ca nu intelege de ce plang. Si are dreptate, pentru ca eu am ales acest drum pentru el. [..] Vlad este un copil cuminte, care a incercat mereu sa nu ma dezamageasca„, spunea Niculina Stoican la vremea respectivă.

Realitatea este însă cu totul alta, aflat la studii în Austria, Vladuţ obişnuieşte să bea şi să se dea în stambă. Aşa s-a întâmplat într-un club din Viena. După ce a văzut o puştoaică dormind, fiul Niculinei şi-a dat jos pantalonii şi a făcut o glumă cât se poate de proastă.

Ca sa fie clar… A fost o provocare, asa ca a trebuit s-o fac… Imi pare rau, pustoaico beata si straina… hahahahaha„, se justifica tânărul.

Niculina a mărturisit că-şi doreşte să devină bunică tânără, însă mărturiseşte că nu e uşor să ai un mariaj fericit: ”Eu voi fi o bunică tânără şi în vervă. În costum popular, m-aş cam încadra în rolul de ”mamaie”. Nu îmi dau cu părerea despre fata cu care e. Eu am părerile mele despre mine, despre soţul meu, despre căsnicia noastră. Nu am decât o dorinţă, pe viitor, când se vor căsători, să înţeleagă că au două rânduri de părinţi: ai ei şi ai lui. Şi soacra mare şi soacra mică vor la ei, pun-te masă, ia-te masă! Nu, nu stau încă împreună. Vreo zece ani aşa să mai locuiască împreună. E singurul meu regret că am făcut un singur copil şi nu vreo 3-4 aşa. Eu îmi fac planuri cu verişoara mea şi ne spunem: ”Draga mea, există azil!”. 27 de căsnicie am! Ba da, e greu! Am o fină care spune: ”E frumoasă căsnicia, naşă, dar ţine prea mult”. Să te ţii vertical! Eu şi soţul meu am fost conştienţi că suntem făcuţi unul pentru celălalt. Acest gând te stabilizează şi te linişteşte. Eu m-am măritat la frumoasa vârstă de 20 de ani. Dacă-ţi vezi şi defectele tale şi le pui în balanţă cu atuurile lui şi-ţi dă cu plus, atunci intervine dependenţa aia de care vorbeam”.

Citește și...