Imagini scandaloase cu Anna Lesko fără haine, făcute publice

Publicat: 12/03/2019 | 10:53

Inepuizabila Anna Lesko apare din nou pe pagina de socializare într-o fotografie care i-a înnebunit pe fani. În ceea ce privește astfel de apariții, Anna Lesko este – de departe – pe primul loc, indiferent cine întocmește clasamentul.

Nu de puține ori, aparițiile hot ale Annei îi determină pe mulți dintre fanii ei să o ”certe” pentru că apare atât de dezgolită, unul dintre reproșuri fiind acela că este mamă și că ar trebui să dea un altfel de exemplu copilului. Totuși, dând Cezarului ce este al Cezarului, Anna Lesko se menține într-o formă de invidiat, motiv pentru care nu pierde nicio ocazie pentru a-și arăta trupul.

Ceea ce, în ultimă instanță, nu este un păcate. Totul este interpretabil, scandalos sau nu, incitant sau revoltător. Iar Anna Lesko… merge mai departe.

Anna Lesko, încă o apariție hot

„Fiul tău sigur este mândru de o mamă ca tine! Are ce exemplu să urmeze!”, „Prea vulgar, prea ca la bordel”, „Ești mamă, nu? În Amsterdam sigur se fac angajări, că tot îți plac vitrinele”, „Expunerea ta nu este un exeplu demn de urmat! degeaba ești frumoasă, dacă te expui în halul ăsta, ca și cum ai fi de vânzare. Nu așa, Ana!”, „În revistele de profil nu și-ar sta rău. Frumusețea merită apreciată, dar ce faci tiu pe FB e…”, „Cât de perversă ești…”, „Nu înțeleg divele care se expun în modul ăsta, mai ales fiind mamă. Ce vrei să arăți? Mi se pare imoral și de prost gist să te afișezi în halul ăsta și pentru ce?”, au reacționat internauții la postarea Annei Lesko.