Imagini şocante cu tragătorul din Las Vegas, întins pe jos şi înconjurat de arme şi muniţie. Cum a acţionat Stephen Paddock

Publicat: 04/10/2017 | 10:59

Imagini înfiorătoare cu trupul neînsufleţit al atacatorului din Las Vegas au apărut în presa internaţională. Stephen’s Paddock zece întins pe podeaua camerei de hotel şi este înconjurat de armele cu care a făcut masacrul de la concert. Nu mai puţin de 32 de arme şi sute de cartuşe au adunat anchetatorii din camera de lux închiriată de criminalul în masă!

Cadavrul trăgătorului din Las Vegas se vede în aceste imagini ajunse pe reţelele sociale, înconjurat de cartuşe. Individul s-a sinucis înainte ca poliţiştii să poată opri masacrul. Fotografiile au fost făcute de persoanele din rândul forţelor de ordine care au avut acces în camera de la etajul 32 al hotelului Mandalay Bay hotel din Las Vegas. În imagini se mai poate observa cum a pregătit cel mai înfiorător masacru din istoria SUA, în care au murit 59 de persoane şi au fost rănite alte 527. El a folosit două scaune cu rol de suport pentru puşti, iar pe jos se află ciocanul cu care a spart ferestrele de unde a deschis focul. Şeriful districtual Joseph Lombardo le-a spus jurnaliştilor că trăgătorul a instalat camere de luat vederi în exterior şi pe hol, pentru a putea observa poliţiştii care intervin. Este neclar însă cum a reuşit individul să se strecoare în hotel cu 23 de puşti de asalt, pe care le-a ascuns în 10 geamantane.

Şeriful a mai spus că în 48 de ore, Poliţia va avea informaţii suplimentare. ”Acest individ ar fi putut să fie radicalizat, fără ca serviciile de securitate să ştie asta, şi vrem să mergem pe fir şi să identificăm şi complicii acestuia”

Citește și...