Imagini șocante în centrul Timișoarei! Un bărbat a ieșit la plimbare cu două femei ținute în lesă

Autor: Keva Iosif
Publicat: 22/09/2019 | 14:46
Imagini șocante în centrul Timișoarei! Un bărbat a ieșit la plimbare cu două femei ținute în lesă

Cei trei protagoniști au fost filmați de oamenii curioși care se plimbau pe străzile Timișoarei. Întrebat de ce a legat cele două femei cu lese, bărbatul nu a vrut să ofere explicații, decât că ”sunt din Costa Rica”. 

Imaginile cu un bărbat şi cele două femei legate cu lesa au fost realizate sâmbătă după-amiază de Ştefan Cojocnean, în Piaţa Libertăţii, din Timişoara.

Două femei ţinute în lesă de un bărbat, care spuneau că sunt din Costa Rica.  În timp ce lumea era uluită despre această scenă, eu am mers să-i întreb ce înseamnă asta!? Voi ce spuneţi? Ce reacţie aţi fi avut dacă aveaţi timp sa vă reveniţi din uluire. Tu cum ai fi procedat??”, a fost mesajul celui care a realizat imaginile. Ştefan Cojocnean a declarat că l-a întrebat pe bărbat de ce le duce pe cele două femei în lesă, dar bărbatul nu a vrut să îi răspundă. Imaginile postate pe pagina de Facebook a lui Cojocnean au stârnit controverse.

Nu priveşte pe nimeni cum trăiesc ei, atâta timp cât e consimţit de toţi trei. Mie imi place foarte mult mentalitatea occidentală, în care nu ne băgăm nasul în vieţile altora”, a comentat Alina Emandi.

Nu e tocmai în regulă ca fetiţa mea să înveţe aşa ceva! Ea pleacă de acasă cu ideea că femeia trebuie să fie respectată de un bărbat educat şi că lesa este pentru câini şi aşa trebuie sa rămână! Asta e o boală psihică, sclavism autoritar se numeşte. Au murit oameni, măi oameni buni, ca să fim o ţară educată. Vin toţi psihopaţii, ne leagă fetele, le răpesc, le ard le înjunghie şi noi suntem permisivi! Vi se pare o nimica toată. Ei, de la o nimica toată au pornit toate”, a scris şi Dora Maria Secara Halas.

Citește și...