Imagini uluitoare la Catedrala din Constanța! Ce putut sa-i facă o femeie preotului întrece orice imaginație: ”Săraca, e tulbure la minte!”

Publicat: 15/05/2020 | 13:56
Imagini uluitoare la Catedrala din Constanța! Ce putut sa-i facă o femeie preotului întrece orice imaginație: ”Săraca, e tulbure la minte!”

Incident uluitor la Catedrala din Constanța, în timpul slujbei! O femeie a început să se învârtă în jurul preotului, spre uluirea generală. Înaltul ierarh, dar și ceilalți preoți din jur, nu au schițat niciun gest.

CITEȘTE ȘI: GIGI BECALI CONSTRUIEȘTE O BISERICĂ ÎN PIPERA. CUM ARATĂ ACUM VIITORUL LĂCAȘ DE CULT: ”NU-MI ESTE UȘOR”

Totul s-a petrecut vineri dimineața, în fața Catedralei “ Sfinții Ap. Petru și Pavel”, unde Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a oficiat slujba Sfintei Liturghii. La n moment dat, o femeie a început să se învârtă în jurul prealatului. A fost lăsată să-și termine ritualul, iar slujba a continuat, conform stiripesurse.ro.

INCIDENT ȘOCANT la prima slujbă săvârșită în aer liber: Ce i-a făcut o femeie Înaltpreasfințitului Teodosie, arhiepiscopul TomisuluiDetalii AICI: https://www.stiripesurse.ro/incident-ips-teodosie-slujba_1465004.html

Publicată de stiripesurse.ro pe Vineri, 15 mai 2020

Imagini uluitoare la Catedrala din Constanța cu o femeie! Reacția Părintelui Teodosie

ÎPS Teodosie avea să facă un prim comentariu, vizavi de incidental petrecut acolo. El a spus că i-a fost milă de femeie, dar a dezvăluit că nu este primul episode de acest gen.

NU RATA: LINGURIȚA DE ÎMPĂRTĂȘANIE AR PUTEA SĂ DISPARĂ DIN BISERICĂ. REACȚIA BOR: “MODALITATEA O DECIDE EXCLUSIV…”

”Săraca de ea, ce să simt. Femeie tulbure la minte. nu avea ea nicio vină. Am văzut-o dinainte că se învârtește. Ea nu era conștientă ce face. Mi-a fost tare milă de ea. S-a dus în treaba ei. Am mai avut parte de astfel de incidente, fiecare cum talentul lui. Au mai fost oameni bolnavi, care s-au manifestat. Era o femeie juristă, care umbla ca șobolanii prin biserică, vorbea singură. Era bolnavă din 1988. A venit în 2002, i-am făcut rugăciuni, s-a vindecat”, a declarat ÎPS Teodosie.

VEZI AICI: CE REGULI TREBUIE SĂ RESPECTE ROMÂNII, ÎN BISERICĂ, DUPĂ 15 MAI

Altfel, Teodosie a povestit și cum a decurs prima slujbă, după două luni în care bisericile au fost închise, din cauza epidemiei de coronavirus. ”Am avut 150-200 de credincioși. Abia așteptau să vină. Au plâns, s-au emoționat, ne-am bucurat împreună”, a spus ÎPS Teodosie.