Imaginile îl vor înfuria pe milionar! Cum am filmat-o pe Pelinel la câteva ore după operaţia suferită de Borcea

Publicat: 12/02/2017 | 23:34

Cristian Borcea a fost operat de urgenţă zilele trecute la picior, iar la câteva ore după intervenţia suferită ( VEZI AICI) , CANCAN.ro, a filmat-o pe Valentina Pelinel în timp ce pleca de la o petrecere.

Chiar dacă iubitul ei a trecut prin momente grele, blonda nu a putut să lipsească de la ziua de naştere a uneia dintre cele mai bune prietene, dar şi confidente, Sanda Mihai. Vedeta a ales să poarte o ţinută mini, în care arăta foarte bine, mai ales că a revenit destul de repede la silueta care a consacrat-o. 

Totuşi, se pare că iubita lui Cristian Borcea nu a rămas până la sfârşitul petrecerii şi s-a întors acasă cu un taxi, înainte de miezul nopţii, în jurul orei 23:30. Nu ştim dacă a făcut asta pentru că i-a promis fostului acţionar dinamovist sau pur şi simplu nu s-a simţit în formă, preferând să meargă la micuţul ei, Milan Cristian.

Valentina Pelinel s-a mutat în casa lui Cristi Borcea şi s-a integrat în familia acestuia. Fotomodelul a spus că i-a creat fiului ei propriul univers şi este foarte fericită. Blonda a mărturisit că are o relaţie foarte bună cu fosta soţie a iubitului ei, Mihaela Borcea, împreuncă cu care colaborează atât în viaţa personală, cât şi cea profesională.

”Cel mai important e că a luat de la tati ochii albaştri. A luat şi din gesturi. Da, bineînţeles că l-a văzut. Cum să nu-l vadă? Da, este adevărat, ne-am mutat în casa familiei. Lui Milan i-am creat un univers al lui. E normal să avem o relaţie bună, atât personal cât şi profesional…(Vezi AICI întreaga declaraţie), a mărturisit Valentina Pelinel.

Citește și...