Impacare istorica intre tata si fiu! Cum a ajuns Marian Nistor sa isi ierte pana la urma odrasla risipitoare!

Publicat: 07/01/2015 | 20:19
Impacare istorica intre tata si fiu! Cum a ajuns Marian Nistor sa isi ierte pana la urma odrasla risipitoare!

Unul dintre cei mai indragiti solisti ai Epocii de Aur, Marian Nistor, fondatorul trupei Savoy, si-a calcat pe inima si si-a iertat fiul dupa ce l-a renegat pentru ca este rispitor si l-a jignit ca este… gras!

S-au inteles ca apa cu uleiul, ani de zile, iar acum s-a scris o fila de istorie in familia lor! Vorbim despre relatia dintre cantaretul Marian Nistor si fiul lui, Radu.

Marian Nistor
Marian Nistor

Cel din urma a facut gesture disperate pentru a se apropia de el, inclusiv acela de a tipa cat de mult isi iubeste parintele, chiar in fata blocului in care locuieste artistul.

Radu Nistor

„Tata, coboara sa te imbratisez! Te iubesc, m-ai crescut ca pe o floare, am bentita, am si pentru tine. Daca nu vii jos, inseamna ca nu mai existi pentru mine. Mi-a spus ca sunt Piedone, ca ma ia cu macaraua. Am nevoie de dragoste”, a spus fiul lui Marian Nistor intr-un interviu acordat anul trecut.

S-au certat din cauza greutatii

Fiul cantaretului a explicat ca tensiunile dintre el si tatal lui au inceput in momentul in care erau invitati la o emisiune si a vorbit frumos despre mama lui, lucru care pe a doua sotie a lui Marian Nistor, Dorina, a deranjat-o la culme.

Marian si Dorina Nistor

„Tatal meu a renuntat la mine. Nu m-a ajutat niciodata, dar nici nu i-am cerut. El mi-a spus acum, recent, sa nu mai apar la TV ca il fac de rusine ca sunt gras. Relatia noastra s-a racit de doi ani”, a mai spus Radu.

Contactat de CANCAN.ro, Marian Nistor pare ca a revenit la sentimente mai bune asupra fiului sau.

Radu Nistor

“Lucrurile s-au schimbat intre timp si ne vorbim acum. Chiar ne sunam. Radu lucreaza intr-un studio de inregistrari si nu este exclus sa colaboram si profesional de-acum”, a explicat artistul.

Marian Nistor si sotia lui, Dorina
Marian Nistor si sotia lui, Dorina

Marian Nistor a recunoscut ca nu au petrecut sarbatorile de iarna impreuna, insa relatia lor se “vindeca” cu pasi mici, dar siguri.

(M.A.)