In 2015 va fi gata cel mai mare parc de distractii din Bucuresti! Parcul Tei va deveni Capitala distractiei!

Publicat: 18/01/2014 | 00:34
In 2015 va fi gata cel mai mare parc de distractii din Bucuresti! Parcul Tei va deveni Capitala distractiei!

Primarul sectorului 2 Neculai Ontanu are planuri mari in ceea ce priveste zona administrata. Mai exact, in aceasta primavara se va pune piatra de temeli a acelui mai mare parc de distractii din tara. Printre atractii se numara o roata de 63 de metri.

Asa va arata polul distractiei din Capitala. Va fi gata la jumatatea anului 2015
Asa va arata polul distractiei din Capitala. Va fi gata la jumatatea anului 2015

Printre cele mai tari atractii din parc se numara o roata mare, care ava avea o inaltime de 63 de metri inaltime dotate cu 44 cabine inchise cu aer conditionat pentru a putea fi folosita atat iarna cat si vara. Lumea magica din Parcul tei va fi infrumusetata de un roller coaster “balaurul cu sapte capete”, care va oferi senzatii tari de la o inaltime de 15 metri, o casa a groazei de 460 metri patrati. De asemenea, nu vor lipsi nici masinutele electrice, deliciul oricarui parc de distractii. Proiectul va costa in jur de 14 milioane de euro, bani proveniti din fonduri europene.

„Piatra de temelie o vom aseza la sfarsitul acestei primaveri!”

„Venim pentru bucurestenii de toate varstele cu o lume de poveste cu totul speciala, in parcul Tei, unde vom realiza cel mai mare si modern parc de agrement amenajat in Capitala a carui piatra de temelie o vom aseza la sfarsitul acestei primaveri, cand incep lucrarile.

Prin acest proiect realizat cu fonduri europene, vizitatorii vor patrunde intr-o lume magica de poveste, cu personaje fantastice din povestile fermecate ale copilariei. Noile amenajari propuse intr-unul din cele mai vechi parcuri ale Bucurestiului includ, printre altele, un roller-coaster ca balaurul cu sapte capete, o casa a groazei cu trenulet interior, carusel, lanturi, o roata mica si o roata mare care sa ofere o priveliste de ansamblu asupra lumii de basm din parcul Tei-Plumbuita”, ne-a spus edilul sectorului 2, Neculai Ontanu.

Finalizat la jumatatea lui 2015!

Ontanu spune ca intreaga zona se va transforma intr-un pol de interes care va atrage mii de vizitatori, care vor avea sansa sa se bucure de acest minunat parc de distractii, unicat in Bucuresti. Este o oportunitate deosebita pentru sectorul 2 de a dezvolta cartierul Tei, prin atragerea de noi investitii generatoare de locuri de munca, dar mai ales de fonduri suplimentare la bugetul Primariei Sectorului 2. Finalizarea parcului este preconizata cel tarziu la jumatatea lui 2015. (Alex Saulea)

 

Citește și...