În ce ipostaze s-a filmat Simona Gherghe cu soţul ei, după ce a spus că vrea al doilea copil! Imaginile i-au surprins pe toţi

Publicat: 04/11/2017 | 19:06

La aproape o jumătate de an de când a devenit mamă pentru prima dată, Simona Gherghe a dezvăluit că se gândeşte deja la al doilea copil. Azi, vedeta şi soţul său au petrecut timp în doi, iar ipostazele în care s-a filmat cu tatăl Anei le-a făcut publice. Fanii cuplului s-au bucurat când le-au văzut.

În vârstă de 40 de ani, Simona Gherghe şi Răzvan Săndulescu au ieşit azi din casă fără fiica lor. Cei doi au petrecut timp de calitate în doi şi, la un moment dat, vedeta a scos telefonul şi s-a filmat alături de soţul ei într-un loc pe care l-au vizitat şi, ulterior, a urcat filmarea pe internet. Toţi s-au amuzat de feţele pe care le făceau.

Fosta prezentatoare de la „Acces Direct” îşi doreşte să revină cât mai mult în platoul de televiziune de unde le aduce telespectatorilor cele mai emoţionante poveşti de viaţă. Toate astea, deşi, ea şi Răzvan Săndulescu îşi doresc să-i facă un frăţior sau o surioară Anei.

 

„Mi-e dor de televiziune şi mă voi întoarce când voi considera eu. (…) Cred că e o perioadă atât de frumoasă, încât nu ştiu dacă o mai prind. Ne gândim şi la al doilea copil, chiar dacă am 40 de ani. Deocamdată mai stăm, că medical nu am voie”, a declarat recent Simona Gherghe la o emisiune TV.

Vedeta şi Răzvan Săndulescu au devenit părinţi de fetiţă în urmă cu cinci luni.

Citește și...