În ce stare au ajuns articolele de lux dintr-un mall, după 2 luni de izolare. Proprietarii magazinelor au avut un șoc: „Trebuie să dezinfectăm…”. VIDEO

Autor: T.S
Publicat: 13/05/2020 | 14:36
În ce stare au ajuns articolele de lux dintr-un mall, după 2 luni de izolare. Proprietarii magazinelor au avut un șoc: „Trebuie să dezinfectăm…”. VIDEO

Proprietarii unor magazine de lux dintr-un mall malaezian au avut parte de o surpriză de proporții atunci când au descoperit în ce stare au ajuns anumite obiecte vestimentare în timpul izorării.

Contret, pe toate hainele de lux s-a adunat din cauza umidității un strat gros de mucegai a acoperit o mulțime de articole. Centrul comercial Metrojaya din Sabah, Malaezia a fost închis încă de pe data de 18 martie, ca urmare a măsurilor de restrictive impus de autorități în pandemie.

De asemenea, tot atunci au fost închise și instalațiile de aer condiționat. Umiditatea ridicată din zonă a făcut să apară mucegaiul care a distrus articolele din piele, precum pantofi, genți sau portofele, scrie Gândul.ro. 

Ce au făcut cu hainele de lux

Începând de săptămâna viitoare, mall-ul se va deschide, iar angajații s-au întors la muncă pentru a pregăti complexul commercial, însă nu se așteptau să găsească totul distrus.

Purtătorul de cuvânt al mall-ului a declarat că toate articolele degradate au fost scoase din magazine. Angajații au pus mărfurile mucegăite în saci și au dezinfectat toate spațiile.

„Luăm foarte în serios curățarea și dezinfectarea magazinelor noastre pentru a asigura un mediu sigur pentru clienții noștri”, a menționat purtătorul de cuvânt.

În Malaezia au fost confirmate, până pe 13 mai, 6.742 cazuri de infectare cu coronavirus.

Citește și...