În sfârșit, o veste bună pentru familia Elodiei Ghinescu! Autoritățile au făcut anunțul acum, la 12 ani de la dispariția avocatei

Autor:
Publicat: 11/08/2019 | 17:09
În sfârșit, o veste bună pentru familia Elodiei Ghinescu! Autoritățile au făcut anunțul acum, la 12 ani de la dispariția avocatei

Deși au trecut aproape 13 ani de la dispariția ei, iar anchetatorii i-au declarat moartea, cu toate că nu i s-a găsit cadavrul, cazul Elodia aduce în actualitate o decizie a familiei… oarecum surprinzătoare. 

Elodia Ghinescu, avocata dispărută fără urmă în 2007, a fost declarată moartă în cele din urmă, deși cadavrul ei nu a fost niciodată găsit. Vinovat în acest caz a fost găsit chiar soțul ei, polițistul Cristian Cioacă.

Mulți nu știu că Elodia și-a trăit copilăria și adolescența in satul Cândesti, aflat la 4 kilometri de Câmpulung Muscel, în casa familiei, transformată acum câțiva ani în pensiune.

sursa foto: stirilekanald.ro
sursa foto: stirilekanald.ro

Elodia a trăit aici până a făcut 18 ani, o știu de când era mică. Casa a fost renovată și transformată în pensiune de Robert, fratele Elodiei (…) Elodia aici a făcut școala generală, iar apoi, la Câmpulung, a făcut Liceul Pedagogic. Mai târziu, după ce s-a măritat cu Cioacă, venea pe aici cu el. Păreau fericiti, stăteau uneori și câte o săptămână”, a declarat o vecină a familiei Ghinescu.

Dacă la început pensiunea nu a înregistrat un prea mare succes în rândul turiștilor, în timp lucrurile au început să se așeze pentru familia Ghinescu, fratele și mama Elodiei.

Elodia a fost decapitată?

Maria Ghiorghiu, clarvăzătoarea care a prezis incendiul de la Colectiv, dar şi alte tragedii din România şi nu numai, a făcut dezvăluiri halucinante în legătură cu locul în care s-ar afla trupul Elodiei Ghinescu.

Din cele spuse/văzute de Maria Ghiorghiu, reiese că trupul ”fără cap” al Elodiei ar fi… zidit în peretele unei case vechi. Ar fi vorba despre o casă mică, bătrânească, ”văruită în alb”.

Elodia e îngropată într-o casă mică, bătrânească, văruită cu alb. Trupul fără cap al avocatei Elodia Ghinescu este zidit în peretele acestei case. A fost zidită de un bărbat. Sufletul ei mi-a apărut în copacul de lângă casa aia. Stătea pe o ramură şi a întins mâna spre peretele acela al casei şi mi-a arătat zidul acela, că acolo se află îngropate rămăşiţele trupeşti ale ei. Casa e dreptunghiulară şi joasă, nu are multe încăperi, însă acolo unde trupul Elodiei e zidit peretele formează un «L». Pomul este perpendicular pe acel perete subţire, care formează colţul casei spre stradă. Peretele acela a fost dublat pentru a putea fi ascunse rămăşiţele ei. Am văzut-o şi pe Elodia. Avea părul negru, lucios şi lunguţ, ondulat, iar dinţii ei erau mari, frumoşi şi extrem de albi. Nu-i lipsea niciun dinte din gură. Mi s-a arătat în pivniţa acelei case râzând, astfel încât să-i pot vedea perfecţiunea dinţilor ei frumoşi şi foarte albi”, a declarat Maria Ghiorghiu.